Олексій Панін влаштував скандал в Криму: актор висловився про п'яну витівку, новини шоубіз, Оглядач

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Скандальний російський артист, улюблений актор президента РФ Володимира Путіна Олексій Панін висловився про п'яний бешкет , Який він напередодні влаштував в окупованому Криму.

Так, Панін спровокував скандал на борту літака "Сімферополь - Москва". Очевидці розповіли, що в актор був п'яний, відмовлявся виконувати вказівки бортпровідників і поводився дуже зухвало, через що його висадили правоохоронці. Сам же артист заперечує свою провину і попросив людей припинити брехати, пише "Комсомольська правда".

"ЗМІ знову влаштували галас ... Будь ласка, благаю, відчепіться вже від нас, ми ніякого дебошу не влаштовували, ми не полетіли зі своїх причин. Скільки можна брехати людям? Що ви робите? Висмоктувати з пальця? Бурю в склянці влаштовуєте! Ми просто не полетіли , ми залишилися в Сімферополі, у нас є свої причини. Нюся (дочка Паніна - Ред.) не бачила Сімферополь ", - пояснив актор.

) не бачила Сімферополь , - пояснив актор

Олексій Панін

ProUA.com.ua

В аеропорту Сімферополя підтвердили, що рейс, на якому повинен був полетіти Олексій Панін, затримали на дві години, в тому числі тому, що актор вирішив зійти на землю і залишитися в Криму. При цьому стверджується, що він був абсолютно тверезим.

На думку скандальної зірки, літак був несправний, тому він разом з дочкою зійшов з нього і залишився в кримській столиці. В аеропорту підкреслили, що зійти з рейсу може кожен. Для цього викликають правоохоронців, дістають багаж і видають пасажиру.

Відзначимо, актор відпочивав зі своєю дочкою на Південному березі Криму, звідки викладав в мережу фото, на яких він зображений повністю голим .

як повідомляв OBOZREVATEL , в мережі з'явилося відео інциденту з Олексієм Паніним. На опублікованих кадрах до актора підходять співробітники поліції і про щось з ним говорять. Після цього Панін виходить з літака.

Підпишись на Telegram-канал і подивися, що буде далі!

Скільки можна брехати людям?
Що ви робите?
Висмоктувати з пальця?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online