Поради призовнику в армію 2019

  1. Поради призовнику в армію
  2. Корисні поради призовнику

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

після проводів в армію і від'їзду з військкомату ви, по всій видимості, потрапите на обласний (міський) збірний пункт. Тривалість перебування на ньому визначити поки ще нікому не вдавалося - це питання темний і до кінця не вивчений. Так що служба в армії почнеться з очікування .

Ви можете перебувати там добу, а можете затриматися і на тиждень. У будь-якому випадку вам доведеться чекати, поки «покупці» остаточно сформують команди. Після того як ви потрапите в руки «покупця», вас доставлять на вокзал, посадять в поїзд і повезуть до місця служби. Треба зауважити, що до місця служби деякі потрапляють не відразу, а через «пересилку». На весь час поїздки вам необхідно заздалегідь запастися їжею, водою і грошима.

Після навантаження в поїзд призовники зазвичай починають посилено знищувати запаси домашньої їжі. Вже на наступний тиждень, гроші і запаси їжі починають закінчуються, і любителі жити на «широку ногу» проводять решту шляху впроголодь. Тому настійно рекомендується розділити їжу так, щоб вистачило на весь час подорожі, а не з'їдати все відразу. І постарайтеся мати невеликий запас грошей, адже дорога може зайняти трохи більше часу, ніж ви розраховуєте.

Поради призовнику в армію

Після прибуття в частину вас насамперед поведуть до лазні. Там у вас заберуть стару форму, в якій ви приїхали і після прийняття душу видадуть нову військову форму. Форму постарайтеся відразу вибрати за розміром, тому що, швидше за все вона буде вашою на весь термін служби і поміняти її на нову до самого дембеля буде проблематично.

Це стосується і взуття, якщо не підходить за розміром - вимагайте замінити відразу на місці, інакше потім намучиться з кривавими мозолями на ногах, а поміняти взуття - це завдання не з простих. З особистих речей вам дозволять залишити лише предмети особистої гігієни - приладдя для гоління, зубну щітку і пасту, а також конверти, папір і авторучку.

Тому не беріть з собою телефони, МП3-плейер і інші дорогі речі. Бажано щоб і в числі дозволених не було ніяких наворочених речей. Найпростіший бритва і звичайна кулькова ручка - не треба провокувати товаришів по службі на крадіжку. А телефон, швидше за все, старшина забере до себе в каптерку і дозволить їм користуватися тільки при будь-яких конкретних умовах - в різних військових частинах по-різному. При першій же можливості постарайтеся придбати сім-карту місцевого оператора мобільного зв'язку, щоб даремно не витрачати гроші на роумінг.

Корисні поради призовнику

Щоб заощадити час і уникнути багатьох помилок, громадянину, який підлягає призову, краще бути обізнаним в питаннях пов'язаних з процедурою виконання військового обов'язку. Поради призовнику допоможуть розібратися з багатьма деталями і дрібними нюансами.

В обов'язки кожного громадянина входить служба в армії. Віддати борг Батьківщині повинен кожен чоловік у віці від 18 до 27 років, після чого він переходить до військового запас. Уже в 17 років юнаки повинні встати на облік до військового комісаріату. По досягненню призовного віку вони будуть отримувати повістки із зазначеною датою, до якої потрібно відвідати військкомат. У військкоматі юнак, який підлягає призову, пройде медогляд, на підставі якого призовна комісія визначить, придатний громадянин до служби в армії чи ні.

Одержати відстрочку від служби в армії можна за кілька причин, серед яких здобуття вищої освіти на очній формі навчання, сімейні обставини, стан здоров'я. Але через те, що не всі призовники знають свої права, вони змушені вирушати виконувати військовий обов'язок.

Крім того, що призовник може отримати відстрочку законним способом, існує кілька передбачених законом випадків, в яких призовник має право отримати «білий квиток». Наприклад, якщо у призовника під час виконання військових обов'язків загинули близькі члени сім'ї, або у нього є двоє дітей, або призовник має науковий ступінь, він може скористатися своїм правом на звільнення від призову.

Існує і так званий «список хвороб», в ньому йде перелік діагнозів, з якими призовник має право на відстрочку або звільнення від служби. Зазвичай хвороба або її відсутність у громадянина, що підлягає призову, підтверджує медична комісія у військкоматі. Але, кожен призовник має право оскаржити її висновок, а також подати заяву на проходження повторного медичного огляду. Через те, що про це право знають не всі призовники, багато громадян, негідні до заклику за станом здоров'я, йдуть служити і посилюють свої хвороби.

Щоб уникнути проболеем з військкоматом, громадянину, який підлягає призову, важливо знати про всі законодавчих аспектах пов'язаних з процедурою призову. Скористатися своїми правами і законно уникнути служби в армії зможе тільки той, хто юридично грамотний і підкований. На консультаціях призовникам можна дізнатися про законні способи отримання відстрочки і про нові зміни в законодавстві, які можуть вплинути на долю громадянина, що підлягає призову.

Ось в принципі і все 10 порад призовнику йде служити в армію в 2019 році

ИНТЕРЕСНОЕ З ТЕМИ: Сподобалася стаття - збережи в свою соціальну мережу

.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online