Іде чи Фейс в армію: подробиці, фото, чи дійсно Face йде в армію

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З'явилися фото, де Фейс знаходиться в уфимському військкоматі

Фейс розмістив фотографії, на яких знаходиться у військкоматі.

«Йду в армію, побачимося через рік», - написав хлопець у своєму «Твіттері».

Раніше музиканта дійсно помітили в рідній Уфі. Шанувальники вже встигли злякатися того, що ще нескоро побачать свого улюбленця, однак пізніше хлопець поспішив всіх заспокоїти. За словами Івана, в військкоматі «робився віннеки».

раніше в інтерв'ю Юрію Дудю 21-річний виконавець зізнався, що ще не віддав борг Батьківщині, так як військкомат його не шукає, він, в свою чергу, теж не поспішає там опинитися.

Артист не раз стикався з представниками закону. Так, під час осіннього туру в 2017 році концерт Фейса був скасований, як пізніше з'ясувалося, за заявою одного з жителів, який був проти виступу репера, що використовує в своїй творчості величезна кількість ненормативної лексики. Пізніше Генпрокуратура дозволила фейс виступати, але тільки якщо не буде використаний мат. Але виступити в Білорусі музиканту так і не вдалося, так як організатори вирішили не зв'язуватися з поліцією і закрили свій майданчик з технічних причин.

Фейс є вельми скандальної персоною, він багато разів висловлювався на політичні теми, а також любить пройтися з критикою по колегах. У минулому році хлопець почав зустрічатися з не менш скандальним блогером Мар'яною Ро. Не так давно Фейс схльоснувся з одним з колишніх коханих своєї дівчини, вдаривши його кілька разів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online