Апартаменти нового рівня

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ПСК

За 2017 рік ринок апартаментів в Санкт-Петербурзі виріс в два рази. Сьогодні в місті налічується 40 Апарт-комплексів. Їх ключова відмінність від багатоквартирних будинків - готельний сервіс: від стійки ресепшн до оренди приміщень для зберігання. Але що ще вони можуть запропонувати?

Останній тренд - фітнес-центри. Однак не у кожного комплексу є спортзал в пішої доступності. І ще менше тих, хто розміщує його в самій будівлі - таких близько 15%. Зазвичай спортивна мережа орендує приміщення в будівлі апарт-комплексу і відкриває там свою філію. І не у всіх є можливість розмістити там ще басейн.

Здається, що басейн - це вже надмірність? Але архітектори при створенні проекту апарт-комплексу орієнтуються на готельний сервіс Європи. А там орендарі апартаментів можуть поплавати в басейні і в Іспанії з Грецією, і в Швеції з Фінляндією. Там це - звична справа.

При проектуванні апарт-комплексу Like у площі Мужності ці нюанси врахували і подбали про те, щоб майже будь-який запит майбутні мешканці могли задовольнити, не виходячи на вулицю. Будівельний холдинг «ПСК», для якого Like став дебютом на петербурзькому ринку апартаментів, створив не просто комфортний для життя комплекс, але підняв його на новий рівень. Like не обмежується традиційним для Апарт-комплексів набором "ресепшн-пральня-охорона", але пропонує інші послуги, включаючи власний фітнес-центр площею 2200 кв. м з сауною і басейном. Хочете поплавати в середині лютого? Просто спустіться на перший поверх прямо в тапочках і, не залишаючи меж будівлі, пориньте у водну стихію. Займайтеся йогою, качайте біцепс або розслабляйтеся в сауні в будь-який зручний час. А в цей час клінінгова служба прибере апартаменти, на ресепшн замовлять свіжу їжу. Апарт-комлпекс Like не прочитаєте за вас новий роман, що не зробить боса менш незадоволеним і не спокутує кота. Але в ньому створено умови, щоб позбавити міського жителя від стресу і подарувати час, яким ви зможете розпоряджатися на свій розсуд. Хоча про кота все ж запитаєте на ресепшн.

Довідка про компанію "ПСК"

Комплекс LIKE - забудовник ТОВ "Альянс-Девелопмент", проектна декларація на сайті https://like.house/documents

Але що ще вони можуть запропонувати?
Здається, що басейн - це вже надмірність?
Хочете поплавати в середині лютого?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online