Син Михайла Єфремова одружився на актрисі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 4 серпня, «Татар-інформ»)

(Казань, 4 серпня, «Татар-інформ»). 25-річний син Михайла Єфремова Микита Єфремов зіграв весілля з актрисою Яною Гладких в Грузії. Про це розповіла в своєму мікроблозі - актриса Ольга Єфремова, двоюрідна сестра Микити. Вона і показала кілька фотографій з торжества, на яких молодята виглядають абсолютно щасливими.

23-річна актриса МХТ ім. А.П.Чехова Яна Гладких була одягнена в відверту сукню-бюстьє з мереживною вставкою, що прикриває плечі. Наречений вважав за краще темно-синій костюм і білу сорочку з краваткою-метеликом.

На святі були і знамениті гості: Микита і Яна запросили, звичайно ж, близьких друзів і колег - зірку серіалу "Відлига" Анну Чіповська і її нареченого рекламщика Данила Сергєєва.

Відзначимо, син Михайла Олеговича є продовжувачем акторської династії: він уже не перший рік знімається в кіно, грає в театрі "Современник". У його обраниці - найяскравіша роль Лізи Калитиной за п'єсою Тургенєва "Дворянське гніздо".

У його обраниці - найяскравіша роль Лізи Калитиной за п'єсою Тургенєва Дворянське гніздо

До слова, в квітні цього року 25-річний син Михайла Єфремова Микита затриманий за п'яний дебош. Чоловік вийшов з ресторану "Пекін", і почав ловити таксі. Після почалася словесна перепалка з таксистом. Прибулі співробітники ГИБДД попросили Микиту покинути дорогу, однак він почав оскорлять їх.

За словами очевидців, хлопець був п'яний. Сам Єфремов-молодший пояснив ситуацію так: "Я так зреагував на співробітників, тому що випивка, пост. Розговівся і дав собі волю, ту, яку не треба було давати".

Подільська і Пресняков проводять романтичні канікули в Іспанії (фото)

Любов Успенська вразила сміливою позою в купальнику (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online