Будівництво останнього корпусу РК «ЧЕРВОНІ ВІТРИЛА»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У липні 2012 року закінчуються роботи по розробці котловану на ділянці будівництва останнього корпусу РК «Червоні вітрила», завершального формування знаменитого кварталу. На сьогоднішній день виконано більше половини робіт з улаштування фундаментної плити, змонтовано близько 700 м3 монолітних залізобетонних конструкцій в підземній частині майбутніх будівель, завершується монтаж третьої баштового крана.

«Червоні вітрила» - легендарний житловий комплекс класу Premium загальною площею більше 400 000 кв. м, побудований безпосередньо на березі Москви-ріки і розташовує 500-метрової пішохідної набережної з яхт-клубом, причалом для яхт і чинним маяком. На масштабної упорядкованій території площею близько 15 га розмістилися альпійський сад, прогулянкова зона з фонтаном, професійне футбольне поле. Інфраструктура «Червоних вітрил» включає спортивний клуб «ДОН Спорт» площею більше 5500 кв. м. з великою аквазоною, зоною SPA, тренажерними залами і дитячим клубом, боулінг на 7 доріжок і криті тенісні корти.

У 2011 році житловий комплекс «Червоні вітрила» став переможцем російського етапу одного з найпрестижніших світових конкурсів в області нерухомості FIABCI Prix d'Excellence, а також був визнаний «Кращим житловим комплексом преміум класу в Москві» в рамках Премії TREFI (Top Real Estate & Finance). У квітні 2102 року ЖК «Червоні вітрила» став переможцем професійної премії PRO Realty.

Будівництво останнього корпусу «Червоних вітрил» ведеться за підтримки фінансового партнера компанії ВАТ Банк ВТБ. Відкриття продажів планується на вересень 2012 року.

Відкриття продажів планується на вересень 2012 року

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online