В Очакові поселили біженців з Донбасу

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

2 серпня 2014 року, 12:34 Переглядів: 2 серпня 2014 року, 12:34 Переглядів:   Молода сім'я знайшла притулок в Миколаївській області Фото: МВС України

Молода сім'я знайшла притулок в Миколаївській області Фото: МВС України.

Співробітники Очаківського міського відділу УМВС України в Миколаївській області взяли під опіку кілька сімей біженців, надавши їм житло. Про це повідомляє прес-служба МВС у суботу зранку.
Ольга Чорна, інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями СДІМ Очаківського міського відділу, капітан міліції, розповіла: "На сьогоднішній день прибуло вже 4 сім'ї з зони АТО. Перші люди, які до нас приїхали - дівчина з сім'єю, у неї трирічний син і знаходиться вона на дев'ятому місяці вагітності. Ми їм допомогли облаштуватися, оселитися, всіляко допомагаємо їм і підтримуємо. найближчим часом ще планується заїзд двох або трьох сімей ".

Олександр розповідь и кість, що поїхав з Луганська, коли "там почався свавілля," нехороші люди ", почали копати окопи, і забирати все підряд".

"Ми з моєю вагітною дружиною і нашої маленькою дитиною вирішили покинути там все, що нам вдалося нажити за роки спільного життя і приїхали сюди, у моєї дружини тут родичі. По приїзду ми звернулися в міліцію, нам дуже допомогли", - каже чоловік.

Молодій родині допомогли знайти квартиру, в якій вони зараз живуть, сказав Олександр.

"Речі ми не встигли зібрати, єдине, що забрали - це гроші і документи. Нас вивозив сусід, тому що своєю машиною ми не ризикнули їхати. Коли виїжджали, назустріч нам їхало 4 танка. Це було трохи моторошно, коли по зустрічній не звичайні автомобілі, а військові. Виїхати вийшло, ми зробили це вчасно ", - говорить дружина Дарина.

Тим часом сили АТО зачистили від терористів частина східного передмістя Донецька.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "В Очакові поселили біженців з Донбасу". інші Новини Донбасу дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online