Одноразова грошова виплата військовослужбовцям

  1. Сума передбачуваної виплати У грудні 2013 року було встановлено суму одночасної виплати, яка покладена...
  2. Які категорії мають право на одноразову виплату?

Сума передбачуваної виплати

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У грудні 2013 року було встановлено суму одночасної виплати, яка покладена військовослужбовцям на покупку житлоплощі . У разі, якщо період служби військового складає більше двадцяти років, то він має можливість отримати приблизно 5 млн. Рублів на придбання житла.

Міністерство оборони розробило законопроект, завдяки якому рішення спірних питань, пов'язаних з питаннями житла військовослужбовців, спрощується. Він застосовується згідно з п. 16 статті 15 федерального закону «Про статус військовослужбовців» для розрахунку одночасної субсидії на покупку або будівництво житла. Це стосується громадян Росії, визнаних в затвердженому порядку категорією, яка потребує житла ( поліпшення житлових умов ). До цього переліку також входять особи, скорочені з військової служби, але залишилися в списках черговиків на отримання житла .

Президент Росії затвердив закон N 298-ФЗ "Про внесення відповідних змін до закону, частина 15 і 24" Про статус військових ", і від нього очікують істотних змін з надання житла військовим різних видів військ. Даним документом передбачена одноразова виплата військовослужбовцям на покупку житла.

Переваги прийнятого рішення

Закон прийнятий з метою прискорення процесу видачі житла військовослужбовцям, його головні переваги:

  • Тепер немає необхідності довгі роки чекати своєї черги.
  • Дозволено вибір території для придбання житла.
  • Вирішується проблема з хабарами. Не секрет, що багатьом військовослужбовцям доводилося з трудом добиватися прав на житло саме за допомогою хабара.
  • Не будь-будпідприємств погоджувався співпрацювати з Міністерством оборони, і будівництво об'єктів тривало дуже довго, та й їх якість важко було назвати прийнятним.
  • Зобов'язання забезпечувати житлом захисників Батьківщини знімається з Міністерства оборони.

Щорічно збільшується чисельність військових, що стоять в черзі на отримання житла від держави, яке не могло відповідним способом реалізувати свої обов'язки перед військовими. У Міноборони запропонували альтернативний вихід із ситуації, що складній ситуації. У 2015 році почали надавати субсидію на придбання житлоплощі. Тепер військовим надається можливість вибору підходящого житла, покупки житла не тільки на території військової частини, але і споруди або придбання будинку з земельною ділянкою .

Які категорії мають право на одноразову виплату?

Одноразова грошова виплата військовослужбовцям покладається всім категоріям військовослужбовців, оформленим на службу у військах з 1998 року.

Все відставники, які за період своєї роботи так і не змогли придбати житлоплощу, мають можливість, згідно з прийнятим законом, заявити про свої права. Враховуються також різні нестандартні ситуації, наприклад, перетворення військової частини, або отримання каліцтв при виконанні посадових прямих обов'язків, або звільнення військового, який прослужив понад десять років. Такі категорії громадян мають першочергове право на оформлення ЕДВ.

Передбачено, що для самотнього військовослужбовця, який прослужив п'ятнадцять років, одноразова грошова виплата становитиме три мільйони руб., І після покупки житлоплощі він зможе подати заяву на розрахунок.

Які категорії мають право на одноразову виплату?
Які категорії мають право на одноразову виплату?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online