Відмінність кредиту від іпотеки. що вигідніше

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

8 липня 2013 року - Банки України 8 липня 2013 року - Банки України   Кожен, хто стикається з придбанням житла за рахунок кредитних коштів, задається питанням, чим же відрізняється іпотека від звичайного кредиту

Кожен, хто стикається з придбанням житла за рахунок кредитних коштів, задається питанням, чим же відрізняється іпотека від звичайного кредиту? Спробуємо разом розібратися з цим питанням.

Отже, іпотека, має на увазі під собою отримання цільового кредиту, в даному випадку в ролі застави буде виступати ваше майбутнє житло. Однак іпотечні кошти ви зможете витратити лише на те житло, яке схвалить банк. При споживчому кредиті від вас буде потрібно надійний поручитель або заставу у вигляді наявного у вас майна, наприклад - автомобіль. Існують спеціальні сайти, які допоможуть вам заздалегідь обчислити приблизну суму позики, яку може дати вам банк. Головне ввести в пошуковику вірний запит і нескладно знайти відповідний сайт, тут ви можете розрахувати кредит .

Ви можете вибрати для себе той варіант, який підходить вам більше всього. Але перед цим давайте розберемося, який вид кредиту більш вигідний.

При іпотечному кредитуванні вам необхідно знайти об'єкт, який схвалить банк, зібрати всі необхідні документи і ви вже скоро зможете заїжджати в нове житло. При цьому вам не доведеться роками відкладати необхідну суму або брати її під високий відсоток у банку. Справа в тому, що відсотки за користування кредитом при іпотеці значно нижче, ніж при споживчому кредиті. Адже іпотечне кредитування спочатку передбачає придбання об'єкта нерухомості (яка, власне, і є запорукою). Споживчий же кредит для банку - справа більш ризикована. У більшості випадків він має на увазі видачу позикових коштів без контролю за їх використанням, за що вам доведеться поплатитися більш високим відсотком.

Терміни кредитування при іпотеці триваліші, ніж при споживчому кредиті, а відповідно і щомісячні платежі будуть нижче.

Суми, що видаються банком при іпотечному кредитуванні, набагато більше, ніж при звичайному. Таким чином, ви зможете вибрати варіант, який вам максимально підходить.

В оформленні іпотечної нерухомості банк бере безпосередню участь в угоді, при цьому він бере на себе зобов'язання по перевірці «чистоти» об'єкта, правильності складання всіх документів і законності їх оформлення. Отже, ризик придбати «сумнівне» житло значно знижується. При споживчому кредиті, перевіряти "чистоту" житла повинен покупець.

Всі перераховані вище доводи говорять на користь іпотеки, проте є випадки, коли купувати житло вигідніше через звичайний кредит.

Йдеться про той варіант, коли у покупця на руках є 80% коштів на покупку житла, тоді решта 20% він може взяти, оформивши споживчий кредит, а потім погасити його за короткий термін.

blog comments powered by

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online