Офіс тижня: Google (Петербург)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Петербурзьке представництво компанії Google переїхало в бізнес-центр Alia Tempora на вулиці Маяковського три c половиною роки тому. На двох поверхах площею майже 1,5 тисячі квадратних метрів трудяться тільки 40 співробітників. Офіс побудували «на виріст», плануючи розширювати штат. Але процес цей не швидкий, так як вимоги до потенційних працівників пред'являються вкрай високі.

Дизайн приміщення розробляло архітектурне бюро UNK Project, але перші дванадцять співробітників петербурзького представництва Google постійно висловлювали свої побажання та ідеї, доповнюючи проект. Наприклад, спочатку стелю в кафе повинен був імітувати газон. Поміркувавши над цією ідеєю, співробітники запропонували траву залишити, але в помірних кількостях. Тепер на прозорих скляних перекриттях видніється намальований газон. П'ять офісних переговорних теж зелені, кожна називається або по імені архітектора, який будував місто, або на честь відомого місця - можна радитися в «Бенуа» або на «Мойці».

У Google, крім чіл-ауту, де висять гамаки для сну і поблискує танцювальний автомат на підлозі, є власна офісна музична ігрова. Існує навіть місцева група, так що проблем з самовираженням у колективу немає. Тим, хто в мистецтві себе не знайшов, рекомендують тенісний стіл поверхом нижче. Але конкуренція тут вище, судячи з іменним ракетка.

Але конкуренція тут вище, судячи з іменним ракетка

фото: Ігор Симкин

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online