Карти Google покажуть, як змінювалася конкретна місцевість протягом ряду років

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У деськтопной версії сервісу «Перегляд вулиць» на Google Картах з'явилася можливість бачити знімки однієї і тієї ж географічної точки, зроблені в різні роки.

Опція дозволяє простежити в динаміці, як змінювалася одна і та ж географічна точка на протязі декількох років. Щоб переглянути хроніку, користувачеві потрібно просто клікнути по значку із зображенням годин в лівій верхній частині знімка Street View.

«Починаючи з сьогоднішнього дня, відкривши Перегляд вулиць, ви можете відправитися в минуле і подивитися, як те чи інше місце змінилося за останні роки (працює тільки для десктопа). Ми зібрали колекцію зображень сервісу Перегляд вулиць минулих років, щоб створити для вас цю капсулу часу », - коментують представники сервісу.

У самий найближчий час користувачі отримають можливість простежити, як зводилася вежа Свободи у Нью Йорку; будувався стадіон Кастелао в Форталеза; відновлювався місто Онагава в Японії після землетрусу в 2011 році і т.д.

д

Функція запускається поступово і протягом декількох днів стане доступна користувачам нового інтерфейсу Карт Google по всьому світу.

Нагадаємо, що оновлені Google Карти були запущені для користувачів по всьому світу в лютому 2014 року. Вперше про вихід повністю перероблених Карт Google стало відомо 15 травня минулого року на конференції для розробників Google I / O в Сан-Франциско.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online