Які переваги може дати жінці силіконові груди (3 фото + текст)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

19341


Однокімнатна квартира, паспорт на нове ім'я, будинок у Флоренції, бензопила і інші блага цивілізації, які можна отримати за допомогою штучного збільшення грудей.


Ірина
Ірина

Вік невідомий, юрист, спеціалізувалася по цивільних справах.
В даний час не працює.
РОЗМІР ДО ОПЕРАЦІЇ: 1
РОЗМІР ПІСЛЯ ОПЕРАЦІЇ: 9
Колись я жила в глухому містечку і працювала у відділенні міліції. Мало не отупіла від цієї нудної, рутинної роботи. Швидко втекла звідти в Москву. А тут стільки красивих дівчат! У мене ж було 90 кг чистої ваги, маленькі сиськи, плоска жопа і невиразне обличчя. І кому я така була потрібна? Тут же кинулася худнути і збирати гроші на операцію - зрозуміла, що тільки з гарними грудьми зможу чогось досягти. Схудла сама на 20 кілограмів: займалася будинку по касеті, загорнувшись в плівку. Після першої операції груди стала 2,5. Після другої - 5-го, її мені вже сплатив шанувальник. Зараз навіть не знаю, який у мене розмір, по-моєму - 9-й, а обсяг - більше 100 см. Я просто прийшла до лікаря, сказала: «Давайте мені найбільші імплантати!» Мене, до речі, довго відмовляли: моя- то груди маленька, тканин не вистачало, міг статися розрив, тоді розчин з імплантатів потрапив би в організм, а це моментальна смерть. * Зате вже кілька років я не працюю, мене містить мій коханий чоловік. Груди принесла мені квартиру на Кутузовському, будинок у Флоренції, кілька авто, діаманти, можливість подорожувати і допомагати батькам. Я стала відомою. Мене сфотографували в одній жовтій газеті, після запросили на телешоу, недавно американська компанія запропонувала головну роль в серії еротичних фільмів про російській дівчині. Хіба могла я про таке мріяти? Тільки ось подруг після операції я втратила. Спочатку перестали запрошувати в гості, потім на зустрічі зі мною стали приходити без чоловіків. Побачивши, яке враження справляють мої сиськи, я вирішила змінити і все інше - зробила собі талію, накачала попу, змінила форму носа, збільшила губи. До речі, талію мені хірурги подарували в якості бонусу за дві операції на грудях. Я прокинулася після наркозу, а у мене спина болить. Лікар каже: «Ну, ти ж хотіла талію? Ось ми тобі і витягли пару ребер ». Єдине, чого б я не стала робити ні за що, - це витягувати ноги і міняти зуби. Чи не виношу болю.

Вікторія
25 років, менеджер, підприємець, танцівниця
РОЗМІР ДО ОПЕРАЦІЇ: 1,5
РОЗМІР ПІСЛЯ ОПЕРАЦІЇ: 4
Якби не пластична хірургія, може, я й не допомагала б зараз бездомним тваринам. Почалося все з невдалої операції. Раніше я працювала в офісі на керівній посаді; завдяки яскравій зовнішності іноді знімалася в кіно, але це було тільки хобі. Просто мене завжди тягнуло до творчості, в шоу-бізнес, і з далеким прицілом я вирішила зробити пластичну операцію. У 2005 році я збільшила груди. Все було чудово. А потім разом з одним я організувала бізнес. Два роки тому партнер зрадив, кинув мене, втік, а три величезних банківських кредиту повисли на мені. Щоб швидко заробити і якось розплатитися, я вирішила піти танцювати. Це у мене з дитинства добре виходило - я займалася балетом, художньою гімнастикою, швидко схоплюю руху. Але для того щоб танцювати в клубах, потрібно було відкоригувати зовнішність. І я вирішила зробити собі губи і ніс. Тут і сталося нещастя. У губи мені ввели неякісний препарат, що не розсмоктався, а застиг грудками. Всього там було 40-50 грудочок, які потрібно було вирізати, і ніхто не брався за це. Зрештою, я знайшла хірурга. Мені зробили сім операцій. Після них від губ майже нічого не залишилося. Довелося їх знову збільшувати, і знову невдало! Лікар не розрахувала, що у мене після операцій залишилися рубці, і гель не зможе рівномірно розтектися. Мені ввели занадто велику дозу, гель зібрався між верхньою губою і носом ... Мені відмовили в роботі всі клуби, сама я не могла навіть говорити. Я закрилася вдома, і почалася жахлива депресія. Ніхто не допомагав. Ось тоді я сама і вирішила допомагати нужденним: стала їздити до притулку, купувала продукти і ліки для тварин. Адже коли в житті все добре, не замислюєшся про тих, кому погано. Згодом я все ж знайшла лікаря - хоча для цього довелося брати ще один кредит, і зараз моїх губ, звичайно, ще потрібно коректування, вони вже не виглядають так жахливо. Я знову почала танцювати в клубах, потихеньку віддаю кредити, здобуваю другу освіту. Планую відкрити власний притулок. І ще: існує думка, що операцію роблять люди недалекі. Хочу розвіяти цей міф. У мене дві вищі освіти (перше - модельєр одягу, друге - телеведуча), зараз я пишу диплом. Хочу зробити такий проект - програму про бездомних тварин, типу «Жди меня» та про собак. Туди будуть приходити люди, які підібрали своїх вихованців на вулиці, або, навпаки, втратили. Світ тварин на даний момент - саме незахищене меншість.

Вік невідомий, юрист, спеціалізувалася по цивільних справах
Юлія
42 роки, психоаналітик, дауншифтери, відьма
РОЗМІР ДО ОПЕРАЦІЇ: 1
РОЗМІР ПІСЛЯ ОПЕРАЦІЇ: 2
Мої груди дає мені відчуття гармонії з собою. Хоча зробила я її більше для дітей, щоб вони пишалися красивою мамою ... Після шести малюків, яких я сама вигодувала, від грудей залишилося щось сумне, і я просто вирішила її поправити. Ну, ви ж йдете до дантиста, коли зуби втрачаєте. Так я і поставилася до операції. Вставила собі імплантати, і з'явилася акуратна груди. У мене фігура спортивна, мені не потрібно було величезних цицьок. Я взагалі хотіла свій перший розмір повернути, але доктор мене умовив зробити трохи більше. Діти не знали про операцію, знали тільки, що мама була в лікарні. Але дівчатка помітили деякі зміни і обговорювали це між собою. А потім підійшли до мене і сказали, що хочуть таку ж груди, коли виростуть. Взагалі-то, я за освітою психоаналітик, але кілька років тому виїхала в поселення як дауншифтери, чули про таких? З першим чоловіком, батьком шістьох дітей, ми давно розлучилися. Другий пішов після того, як ми усиновили сьому дитину. Але це й на краще! Мені зараз чоловік тільки завадив би, я адже скоро стану відьмою. Ви не лякайтеся, я магією не займаюся - це просто означає, що я відаю великою родиною, у мене ж вже й онуки є. А відьма - це в слов'янської міфології стан просвітлення. І груди мені допомагає цього просвітлення досягти. Зараз ми живемо чим Бог пошле. Старші діти допомагають і добрі люди. Ще я пишу книжки, статті. Для вашого журналу погодилася безкоштовно інтерв'ю дати ... Але ось якщо бензопилу подаруйте, буде добре, а то наша зламалася.


Еріка
28 років, танцівниця
РОЗМІР ДО ОПЕРАЦІЇ: 0
РОЗМІР ПІСЛЯ ОПЕРАЦІЇ: 2,5
Груди перетворила мене, сором'язливого кавказького юнака, в розкуту, красиву жінку. Я виросла в Нальчику, в родині військового. Папа мріяв, щоб його син став моряком-підводником, назвав мене на честь загиблого друга, але я завжди відчувала себе дівчинкою. Мене в школі навіть не били, говорили, чого з цієї дурепи візьмеш ?! Коли я почала фарбуватися й носити жіночі речі, батько влаштував мене на будівництво помічником виконроба, щоб зробити з мене справжнього мужика. Але я туди прийшла в шортах, рожевої маєчці і туфлях на платформі. Дякую батькам, що не відмовилися від мене, але жити в Нальчику я не змогла. Поїхала в Москву, зняла якусь халупу. Працювала спочатку в борделі, збирала гроші на операцію. Я коштувала дорожче, ніж звичайні дівчата, але працювати все одно довелося п'ять років. А я ж ще в школі прочитала в медичній енциклопедії, що зі мною. Тоді й вирішила: помру, але зроблю операцію. Спочатку зробила груди: так як я сама дуже худа, то занадто здорову вирішила не робити. Я тоді нічого не знала про ці операції, і слава богу, - потім від подруг стільки жахів наслухалася! У одній криво зробили, в іншої - різного розміру, у третьої лопнув імплантат, четверта після наркозу взагалі не прокинулася. Якщо б я все це тоді знала, може, і не пішла б. До речі, я помітила: ті, хто довго сумнівається в операції, боїться, у тих завжди щось недобре трапляється. У мене ж все пройшло як пісня, за 45 хвилин. До операції я пила гормони, так що у мене вже оформлялася гарні груди - правда, всього першого розміру, але чоловікам вона дуже подобалася. Мені вставили імплантат під молочну залозу. Це краще, ніж під м'язи - тоді сиськи стоять занадто високо і не рухаються при ходьбі, а я хотіла трохи висить, як натуральна. Вийшла дуже красива симетрична груди. Вже на третій день після операції я в клубі від щастя скакала! Груди була моїм першим кроком, а потім я видалила собі член. Лікарі поставили мені діагноз - ядерний тип, тобто чистий, справжній транссексуал. Більш того, хірургу навіть вдалося зберегти мені оргазм. Нещодавно я змінила ім'я і паспорт. Зараз працюю танцівницею в шоу: трансу складно влаштуватися на серйозну роботу, адже багато з паспортом чоловіка. Хтось веде подвійне життя - вдень виглядає як мужик, ввечері - як баба. Таких називають «кентаврами» - не він, не вона - не те що я! Жоден чоловік не здогадується, ким я раніше була. Зараз думаю, що б ще зробити із зовнішністю: хочу ось трохи відкоригувати носик, а то якийсь він кирпатий. І груди або приберу взагалі, або зроблю 5-й розмір. А взагалі, я домашня дівчина: хочеться мати сім'ю і дітей.

Марина
22 роки, танцівниця
РОЗМІР ДО ОПЕРАЦІЇ: 0
РОЗМІР ПІСЛЯ ОПЕРАЦІЇ: 3
Груди подарувала мені однокімнатну квартиру. Мої однолітки дозволити собі нерухомість поки не можуть. Я займаюся танцями давно, вже п'ять років, це моє життя. Зазвичай, у дівчаток гоу-гоу зарплата залежить від їх зовнішності. Приходиш на кастинг в клуб, де тебе оцінюють і призначають оклад. До того ж нам доводиться шити собі костюми за власні гроші, і відверті наряди виглядають на великих грудей куди краще. Чайові теж багато в чому залежать від форм. Так що в певний момент я зрозуміла, що нульовий розмір для клубної танцівниці виглядає непрезентабельно. І зважилася на операцію. Відразу ж стало в три рази більше роботи, і я змогла купити собі окреме житло, про який давно мріяла. У мене ж звичайна сім'я, багатих батьків і покровителів немає. Заробити чимось ще такі гроші дівчині сьогодні неможливо. А танцями я займаюся з дитинства, як і плаванням, і легкою атлетикою, так що з вибором професії визначилася рано. У майбутньому мрію відкрити свою школу танців. А поки - робота в п'ятницю-суботу до п'ятої ранку, ящик енергетиків за лаштунками. Знаєте, що не втомлюватися, танцюючи всю ніч? Якщо дивитися в стелю, заснеш сама і приспати глядачів. Треба спілкуватися з відвідувачами, загравати з ними, реагувати на них. І тоді втому як рукою знімає.
джерело

І кому я така була потрібна?
Хіба могла я про таке мріяти?
Лікар каже: «Ну, ти ж хотіла талію?
Взагалі-то, я за освітою психоаналітик, але кілька років тому виїхала в поселення як дауншифтери, чули про таких?
Мене в школі навіть не били, говорили, чого з цієї дурепи візьмеш ?
Знаєте, що не втомлюватися, танцюючи всю ніч?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online