NEWПІТЕР * - житловий комплекс року за версією Urban Awards 2018

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

АТ «Будівельний трест»

За підсумками ювілейної, десятої федеральної премії Urban Awards 2018, церемонія нагородження якої відбулася 5 липня в Санкт-Петербурзі, квартал NEWПІТЕР * компанії «Будівельний трест» був визнаний житловим комплексом року комфорт-класу Ленінградської області.

Премія Urban Awards вперше за 10 років проходила в Санкт-Петербурзі - раніше місцем вручення регіональних нагород була Москва. В цілому в Urban Awards 2018 взяли участь 135 проектів з російських міст: Санкт-Петербурга, Новосибірська, Єкатеринбурга, Сиктивкара, Владивостока, Калінінграда, Казані, Уфи, Пермі та інших.

Оцінюючи проекти, журі Urban Awards особливу увагу приділяло увагу таким критеріям як місце розташування, архітектурне рішення, планування, технічне оснащення, внутрішня інфраструктура і охорона, концепція внутрішнього двору, вартість квадратного метра і співвідношення ціна / якість, матеріали будівництва і забезпеченість паркувальними місцями.

«Нам дуже приємно, що масштабний проект NEWПІТЕР * високо оцінений професійним співтовариством в рамках престижної федеральної премії. NEWПІТЕР * - один з успішних об'єктів комплексного освоєння території в нашому регіоні, і він названий так невипадково. «Новий Пітер» означає новий формат комфортного життя в найближчому передмісті мегаполісу поруч з царськими резиденціями і Фінською затокою », - прокоментував директор з продажу АТ« Будівельний трест »Сергій Степанов.

Нагадаємо, рік тому NEWПІТЕР * також став володарем нагороди конкурсу «Краща будівельна організація, підприємство виробництва будівельних матеріалів та будівельної індустрії Ленінградської області» в номінації «Кращий новий мікрорайон».

У фінал премії Urban Awards 2018 також вийшли і інші проекти компанії «Будівельний трест»: житловий комплекс OSTROV в номінації «Житловий комплекс року бізнес-класу Санкт-Петербурга», а також МФК GRANI і AVATAR в номінації «Кращий комплекс апартаментів бізнес-класу Санкт Петербурга ».

* Нью Пітер

Довідка про компанію АТ «Будівельний трест»

ЖК "NEWПІТЕР" - забудовник ТОВ "СТ-Новосілля", проектна декларація на сайті http://www.stroytrest.spb.ru/documents/

ЖК "OSTROV" - забудовник ЗАТ "Будівельний трест", проектна декларація на сайті http://www.stroytrest.spb.ru/documents/

МФК GRANI - забудовник ТОВ «Інвестиційна компанія« Будівельний трест », проектна декларація на сайті http://www.stroytrest.spb.ru/documents/

Апарт-готель AVATAR - забудовник АТ «Будівельний трест», проектна декларація на сайті http://www.stroytrest.spb.ru/documents/

ЖК "NEWПІТЕР" (7 лот) - забудовник ТОВ "ІК" БУДІВЕЛЬНИЙ ТРЕСТ ", проектна декларація на сайті http://www.stroytrest.spb.ru/documents/

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online