Як формується вартість дизайн проекту інтер'єру?

  1. Розробка ескізів дизайн-проекту
  2. Формування технічної документації
  3. Комплектація, оздоблювальні роботи та декор
  4. Фіксована ціна за дизайн-проект

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Будь-дизайн-проект квартири, офісу, котеджу або іншої нерухомості - це вся сукупність креслень, документацій, технічних завдань, 3D візуалізації, а також реалізація їх на практиці у вигляді проведення ремонтних робіт. Кінцева мета повноцінного дизайн-проекту - надати замовнику готовий дизайн приміщення з меблями і декором.

Кінцева мета повноцінного дизайн-проекту - надати замовнику готовий дизайн приміщення з меблями і декором

Ціна на дизайн-проект завжди залежить від його наповнення, тобто від поставлених завдань, їх складності, строків, етапів реалізації та площі приміщення. Наприклад, когось може цікавити перепланування квартири з урахуванням норм СанПіН, тому потрібно скласти докладний креслення із зазначенням нового планування і схемою інженерних мереж. Або інший випадок: замовнику щоб уникнути зайвих витрат і впевненого діалогу з найнятої будівельною бригадою потрібна робоча документація з докладним підрахунком будівельних матеріалів і обсягу ремонтних робіт. А кому-то знадобиться професійна консультація архітектора або дизайнера. Як правило, всі ці послуги можна замовити окремо, а можна вибрати повноцінну реалізацію дизайн-проекту, яка складається з декількох послідовних етапів.

Розробка ескізів дизайн-проекту

Все починається з ескізу. Більшість дизайн-студій і індивідуальних дизайнерів запропонують вам на першому етапі безкоштовний виїзд дизайнера на об'єкт для оцінки робіт і професійної консультації, на якій у всіх подробицях буде розглянута поставлена ​​задача. З урахуванням всіх ваших побажань по стилю, функціональності і плануванні дизайнер запропонує вам кілька варіантів ескізів майбутнього дизайну інтер'єру. Ескізи можуть бути намальовані від руки, або візуалізовані в 3D-програмі. Варто звернути увагу на компанії, які пропонують не один, а кілька альтернативних і продуманих ескізів (від 2 до 5) і враховують ваші можливості бюджету.

Формування технічної документації

Створення докладних креслень схем і проектування інженерних мереж - другий етап реалізації дизайн-проекту, який починається після вибору ескізу і затвердження концепції майбутнього інтер'єру / розстановки меблів / перепланування приміщення зі зносом та об'єднанням стін. На даному етапі визначаються точні терміни і кількість необхідних будівельних та оздоблювальних матеріалів, необхідних для якісного втілення проекту "в життя". Замовник отримує ясну і повну картину того, як буде проходити ремонт: скільки буде потрібно часу, матеріалів і грошових коштів для здійснення задуманого.

Комплектація, оздоблювальні роботи та декор

Повноцінна поетапна реалізація дизайн-проекту однієї дизайн-студією означає, що ви фактично передаєте роботу "під ключ". Підбір, закупівля і доставка необхідних оздоблювальних матеріалів на етапі ремонтних робіт і меблевих виробів та елементів дизайну на етапі декорування приміщення будуть під строгим і постійним контролем вашого персонального дизайнера. Також всі клопоти по взаємодії з будівельною бригадою та іншими підрядниками будуть цілком під наглядом керівника вашого дизайн-проекту, так що ви в будь-який момент зможете запросити в нього всі необхідні фінансові та організаційні звіти і задати будь-які ваші запитання. тут: https://td-art.ru/design-project/kvartira/ - розробка дизайн-проектів інтер'єрів квартир під ключ розписана по етапах з моментів виклику архітектора на об'єкт і до повної здачі проекту.

Фіксована ціна за дизайн-проект

Таким чином, вартість дизайн-проекту буде формуватися в залежності від:

  • масштабів реалізації (виконання одного, кількох етапів або повноцінне ведення проекту від ескізу до готового інтер'єру);
  • площі приміщення;
  • термінів і графіка ремонту.

Після визначення цілей і масштабів дизайн-проекту професійна дизайн-студія запропонує вам укласти договір на надання послуг, в якому будуть строго прописані всі етапи робіт, їх вартість та терміни виконання. Щоб уникнути непередбачених витрат і незапланованих витрат "під час ремонту", вибирайте дизайн-студії, які з моменту підписання договору не змінюють вартість робіт і чітко дотримуються всі взяті на себе зобов'язання.

джерело: архітектурне бюро "Технології дизайну" - студія дизайну інтер'єрів в Москві і області. За понад 15 років практики компанія реалізувала більше 200 проектів дизайну офісів, великих і малих квартир, будинків, котеджів і таунхаусів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online