Самодіяльність мешканця Гомельської п'ятиповерхівки привела до заборони виходу на балкони (фото)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

До склінню балкона гомельчанин підійшов ґрунтовно, але з зайвим завзяттям, повідомляє "Радянський район" .

Районна влада дали добро на роботи по представленому ескізу. Правда, замість стандартної рами мешканець вирішив встановити раму «від підлоги до стелі». Заради цього довелося демонтувати металеву огорожу балконної плити. А в якості «бонусу» монтажники врівень зрізали два металевих підвісу, що утримували балконну плиту в горизонтальному положенні.

Самодіяльність мешканця і установників помітили фахівці житлового господарства під час чергового огляду житлофонду Самодіяльність мешканця і установників помітили фахівці житлового господарства під час чергового огляду житлофонду. І постановили: господареві квартири і сусідам знизу строго заборонити з'являтися на балконі! Виходи в даний час опечатані.

Зайве самостійний мешканець, звичайно ж, матеріально поплатиться за самовілля. Але перед цим йому доведеться заплатити спеціалізованому інституту за виготовлення проекту зміцнення плити. А також підряднику - за відповідну роботу. Одне бентежить: вибір підрядника - на розсуд порушника ...

фото: В'ячеслав Коломієць

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online