Що подарувати на річницю весілля чоловікові і хлопцеві на річницю відносин.

  1. Проявіть ініціативу
  2. ретельна підготовка
  3. Практичний підхід у виборі подарунка
  4. Романтичні подарунки на двох
  5. Подарунки в стилі «зроблено з любов'ю» та для душі
  6. підсумок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У житті кожної сім'ї, крім традиційних календарних свят, існує безліч важливих дат, серед яких ми сьогодні відзначимо День народження сім'ї. Відзначати річницю весілля в різних сім'ях прийнято по-різному. Хтось організовує свята (особливо на круглі дати) подібні самому весіллі. В інших сім'ях прийнято проводити цей день у вузькому сімейному колі. А деякі і зовсім не шанують цю подію святом.

І все ж, незалежно від Вашого фінансового становища, від того яка за рахунком ця річниця, не варто забувати, що колись цей день був не просто одним з найщасливіших, яскравих, довгоочікуваних у Вашому житті, але і більш того - доленосним.

Зміст статті

Проявіть ініціативу

Часто жінки, чекаючи романтичних проявів від своїх чоловіків, особливо на їх важливі дати, не отримують таких. І чим більше очікувань, тим більше розчарувань і образ. Але милим дамам не варто забувати, що їхні кохані влаштовані дещо інакше, ніж прекрасна половина людства, і розуміння романтичного у чоловіків часто якщо не відсутня, то може бути кілька спотвореним (в порівнянні з жіночим).

Також варто відзначити, що ми часто чекаємо і вимагаємо турботи, ласки, тієї ж романтики, не даючи цього натомість. Тому проявите ініціативу, влаштуйте приголомшливий вечір на річницю весілля з масою приємних сюрпризів, несподіваними подарунками та іншим для своїх чоловіків, і Ви скорите їх знову. Зробіть смак ваших відносин насиченим з новими ароматними нотками ванілі. Це Йому точно припаде до смаку! І наступного разу, можливо, саме Він зробить Вашу річницю романтичної, теплою, яскравою, незабутньою. Не забувайте, дорогі дівчата, що саме Ви є берегинями домашнього вогнища!

Так може народитися добра традиція в родині - обов'язково проводити річницю весілля як дуже важливу дату, ретельно готуючись до неї, підбираючи символічні подарунки або готуючи карколомні сюрпризи. Це допоможе навіть через багато років знову і знову розпалювати пристрасть і трепетне ставлення до своїх другим половинкам.

ретельна підготовка

Починати підготовку до святкування річниці весілля необхідно завчасно. Чим грунтовніше Ви підійдете до цього питання, тим незабутній буде вечір / день / вікенд.

Приділіть собі якийсь час, для того щоб постати перед чоловіком в день річниці в кращому своєму вигляді, незалежно від того чи буде у вас романтичний вечір при свічках, або ж ви будете стрибати з парашутом.

Також визначте, яка саме у Вас річниця. Як ми знаємо, кожна річниця має свою назву, яке має певну символіку. Визначаючись з подарунком, Ви можете свій вибір зупинити на предмет, який буде відповідати назві річниці.

Так, наприклад, на ситцеве весілля можна підготувати хустку з даного матеріалу. Зробити такий символічний подарунок цінних та пам'ятних можете за допомогою вишивки. На шкіряну весілля подаруєте годинник з відповідним ремінцем. Нанесіть на кришку або на бічну частину корпусу, а можна і на сам браслет, гравіювання у вигляді будь-якої написи або малюнка. Такі подарунки можуть бути як основними, так і додатковими до головних сюрпризів.

Вибираючи то, як ви проведете свято, звичайно ж, орієнтуйтеся на власні переваги, на інтереси чоловіка, на ті розваги, в яких ви з чоловіком раніше не брали участь, але давно хотіли б спробувати. Проявляйте, перш за все, індивідуальний підхід, виходячи від ваших відносин.

І все ж, що подарувати чоловікові на річницю весілля? Нижче ми наведемо кілька підходів до вибору з конкретними варіантами подарунків до такої важливої ​​дати.

Практичний підхід у виборі подарунка

Як багато жінок, так і чоловіків вважають, що вибираючи подарунок, необхідно, перш за все, орієнтуватися на його практичність. Напевно кожен буде радий отримати в подарунок такі, хоч уже й не оригінальні, але все ж дуже приємні речі як:

  • шкіряні вироби - ремінь, портмоне, гаманець;
  • хорошу парфумерію;
  • ювелірні вироби;
  • годинник;
  • аксесуари до автомобіля;
  • ЖК телевізор;
  • якісні інструменти;
  • новинки в світі гаджетів: електронна книга, планшет, мп3-плеєр та інше.

шкіряні вироби - ремінь, портмоне, гаманець;   хорошу парфумерію;   ювелірні вироби;   годинник;   аксесуари до автомобіля;   ЖК телевізор;   якісні інструменти;   новинки в світі гаджетів: електронна книга, планшет, мп3-плеєр та інше

Можна також практичний подарунок зробити ще й особливим, купивши парні предмети. Такими можуть бути велосипеди або роликові ковзани для двох, предмети однієї фірми (наприклад, годинник або телефони). Якщо ви з чоловіком любите риболовлю, купіть хороші нові вудки.

Спільне проведення часу у вигляді активного відпочинку не може не відбитися на «якості» ваших відносин, адже у вас з'являються не тільки спільні інтереси, але і загальні враження.

Романтичні подарунки на двох

Можливо, Ви ставитеся до категорії людей, які вважають, що річниця весілля це особливе свято для двох і подарунок повинен бути особливим, таким щоб був корисним і приємним для обох подружжя, а не індивідуальним для кожного.

І ми Вас в цьому повністю підтримуємо, адже сюрприз, підготовлений з таким підходом, привнесе фарб в палітру ваших відносин.

  1. Сьогодні дуже поширеними стали походи в СПА-салони. Придбайте подарунковий сертифікат на двох на відвідування даного закладу (з чоловіком можна відвідати тайський масаж, масаж гарячими каменями або прийняти розслаблюючі ванни). Уточніть, чи існує в салоні програма для двох (романтична). Це чудова можливість побути наодинці в розслаблюючій обстановці дозволить вам насолодитися спільним дозвіллям.
  2. Створіть для вас незабутній вікенд. Якщо в околицях вашого міста є облаштовані території, по типу міні ранчо, або ж центри зеленого сільського туризму або сімейного відпочинку, обов'язково замовте номер або будиночок на вікенд. Половити рибу, влаштуйте пікнік, катайтеся на човні, відвідайте лазню. Також Ви можете замовити прогулянку на конях для двох. А найголовніше - не забудьте відключити мобільні телефони, і, як то кажуть, «нехай весь світ зачекає». Буря емоцій від подібного вікенду, особливо після сірості буднів, точно піде на користь ваших відносин.
  3. Звичайно, і кожне окремо з вищезазначених розваг може стати окремою програмою для проведення вашої річниці. Погодьтеся, що може бути романтичніше кінної прогулянки і романтичного пікніка (якщо дозволяє погода) з улюбленими напоями, їжею, музикою, і, якщо прихопити ноутбук, підготовленим Вами Love Story слайд-шоу під особливу для вас музичну композицію.
  4. Для любителів відчути адреналін в крові ідеальним може стати подарунок у вигляді стрибка з парашутом або екстремальний картинг. Такий подарунок також відмінно підійде, как не странно, і не прихильникам екстремальних видів розваг, особливо в тому випадку, якщо для емоційної повноти ваших відносин не вистачає перчинки.
  5. Незабутньою стане прогулянка на катері / яхті. Ви також можете вручити коханому абонемент на відвідування індивідуальних занять з дайвінгу.
  6. Незвичайним стане сюрприз у вигляді відвідування приватного заняття з аргентинського танго - напевно самому пристрасного танцю, здатному розпалити іскру навіть в глибині згасаючих відносин. Романтична обстановка, келих червоного вина, музика, приглушене світло, танго, тільки ви ...
  7. Пробудити і підтримати тепло і трепетність ваших відносин через довгі роки сімейного життя допоможе наступний подарунок. Зробіть з чоловіком сімейну фотосесію в день вашої річниці. Ці фото будуть наповнювати спогадами Вас кожен раз, як ви будете їх переглядати. Можна створити добру традицію у вашій родині, щороку поповнювати альбом новими фотографіями, зробленими в день святкування річниці вашого весілля.
  8. Самим яскравим подарунком може стати поїздка за кордон, особливо якщо ви довго мріяли про це, але в силу будь-яких обставин переносили її, або ж просто не мали можливості такої.

Самим яскравим подарунком може стати поїздка за кордон, особливо якщо ви довго мріяли про це, але в силу будь-яких обставин переносили її, або ж просто не мали можливості такої

Подарунки в стилі «зроблено з любов'ю» та для душі

Буває і так, що чоловіка здивувати дуже складно, і все у нього є, і за кордоном буваєте і т.д. і т.п. А ще частіше трапляється так, що фінансове становище не дозволяє зробити чоловікові гідний подарунок, а день хочеться зробити незабутнім. Тоді на допомогу Вам хенд-мейд і Ваша фантазія.

Можна створити романтичну обстановку, а як наслідок і святковий настрій з самого ранку, розклеївши по дому любовні записочки, приготувавши незвичайний сніданок, який так і говорив би про Ваші почуття (оформлення страв у вигляді сердечок і т.д.). Також можна приготувати романтичну вечерю, продовженням якого може стати еротичний танець у Вашому виконанні. Не варто тільки забувати, що для того, щоб танець виглядав ефектно, Вам доведеться гарненько потренуватися, а може навіть і взяти кілька приватних уроків, адже розігрів ваших відносин того, звичайно, варто.

Дійсно цінним подарунком стане вишитий Вами спільний портрет. Для того щоб зробити портрет, вам необхідно буде подбати про подарунок якомога раніше, адже робота ця дуже копітка і тривала. А перетворити бажане фото в схему для вишивки можна за допомогою спеціальних програм, впоратися з якими не складе ніяких труднощів.

Дуже цікава ідея проведення річниці весілля, яка, по суті, і є подарунком для подружжя, полягає в тому, що чоловікові і дружині необхідно підготувати спеціальні картки з побажаннями один одному. Після заповнення, картками необхідно помінятися. Таким чином, чоловік, отримавши картки дружини, намагається весь день виконувати її бажання, і навпаки. Бажаннями можуть бути відвідування будь-яких музеїв і виставок, концерту улюбленої групи, похід на футбол і все, на що вистачить Вашої фантазії. Можливо, подібний сценарій підійде для пар молодший, але це не факт.

підсумок

Звичайно, варіантів подарунків на річницю весілля для чоловіка можна придумати ще безліч, адже фантазії людської немає меж. Але головне, вибираючи свій унікальний, особливий подарунок, не забувайте, що Ви подаруєте його Вашому особливому коханій людині в тільки ваш день, тому прислухайтеся до того, що підкаже Ваше серце, і подаруйте незабутнє свято двох люблячих сердець. Пам'ятайте, що річниця Вашого весілля - це не просто ще один рік, прожитий разом, а це можливість згадати всю красу і унікальність ваших відносин, розпалити пристрасть, збагатити спогади на майбутній рік ще більш яскравими подіями і зробити Ваші почуття тепліше і більш трепетними.

І все ж, що подарувати чоловікові на річницю весілля?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online