Кілери розстріляли мера Сергієва Посада Євгена Душко в його автомобілі

Главу міста Сергієв Посад вбили утромв понеділок, 22 серпня, коли він збирався їхати на роботу. Слідчий комітет передбачає, що даний злочин має замовний характер.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

22 серпня, вранці Євген Душко вийшов з дому на Радянській вулиці, де він жив і планував їхати на роботу на своєму автомобілі. Коли мер сів за кермо, по машині невідомі відкрили вогонь, імовірно, з пістолетів, після чого зникли ", - повідомив офіційний представник Слідчого комітету Володимир Маркін.

Постраждалого главу місті намагався врятувати його батько, який так само отримав важкі поранення. Однак, не дивлячись на спроби самостійно госпіталізувати сина, постраждалий помер. Прибулі на місце злочину слідчі відзначили, що будуть відпрацьовані всі версії події, у тому числі і політична діяльність убитого.

Головне слідче управління Слідчого комітету по Московській області порушило кримінальну справу за статтею "вбивство". Офіційний представник Главку повідомив, що дане має ознаки замовного.

Євген Душко народився 29 квітня 1976 року у Загорську Московської області. Закінчив в МГУ і в Московський ГосТехУніверсітет. У 2009 році був обраний депутатом міської Ради, а так само працював в компаніях "ІТВ", ТОВ "Центр Розвитку Громадських Відносин" Свобода і прогрес ", ТОВ" Інститут прикладних соціальних досліджень ", група компаній" АРНІ ". У квітні 2011 року був обраний головою Сергієва Посада.

В наприкінці липня 2011 року його ім'я виявилося в центрі скандалу. Пайовики і ті, кого повинні були переселити із старого житла заявили, що глава міста "вбиває" будівництво житлового комплексу "Золоті ворота" через особисті амбіції. Постраждалі, а це 256 сімей, зневірилися чекати новосілля п'ятий рік поспіль.

Постраждалі, а це 256 сімей, зневірилися чекати новосілля п'ятий рік поспіль

Виділіть фрагмент з текстом помилки і натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online