Порошенко вперше в історії присвоїв звання Герой України загиблому на Майдані іноземцю

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

13 червня 2017, 18:40 Переглядів:

Президент України Петро Порошенко присвоїв посмертно звання Героя України Михайлові Жізневськая - білорусу, який загинув під час Революції Переваги, - і вручив Зірку Героя України його батькам. Про це повідомляє прес-служба президента.

"Він поклав своє життя за нашу і вашу свободу", - сказав Петро Порошенко і нагадав події Революції Переваги, коли загинув Михайло і тисячі українців прийшли прощатися з білорусом, який боровся за свободу України.

"Для нас Михайло - НЕ іноземець, для нас Михайло - українець в душі", - сказав Порошенко.

Президент підкреслив, що звання Герой України має надзвичайно високий статус, цю нагороду привласнюють виключно за заслуги на фронті по захисту територіальної цілісності та незалежності української держави.

"Пишаюся, що сьогодні до славної когорти українців, які носять звання Герой України, приєднався ваш син - великий білорус і великий українець", - підкреслив Порошенко.

Президент подякував від імені українського народу батьків Михайла Жізневськая за тверду позицію і тверде розуміння і витримку в таких складних умовах.

"Ми робимо все необхідне, щоб наша країна зберегла свободу і волю, демократію і розвивалася, і Герої Небесної сотні загинули не дарма", - сказав Порошенко.

Президент повідомив, що він ініціював зміни до законодавства, які були підтримані Верховною Радою і дозволили вперше в історії нашої країни присвоїти найвищу нагороду України іноземцю - білорусу, який боровся за свободу України.

Батько Михайла Жізневськая подякував президенту за підтримку їх сім'ї.

"Велике спасибі за підтримку нашої сім'ї, за моральну і матеріальну допомогу, за те, що ви не забуваєте нашу сім'ю. Ми будемо пам'ятати про вашу допомогу, про те, що ви тримаєте слово", - сказав батько Героя.

"За це - за нашу свободу, за свободу України - загинув наш син", - додав він.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

13 червня 2017, 18:40 Переглядів:   Президент України   Петро   Порошенко   присвоїв посмертно звання Героя України Михайлові Жізневськая - білорусу, який загинув під час Революції Переваги, - і вручив Зірку Героя України його батькам президент

, звання , Порошенко , Майдан , Білорусь , загинув , українець , герой , законодавство , Петро Порошенко , герой України , Жизневский , зірка героя

Ви зараз переглядаєте новина "Порошенко вперше в історії присвоїв звання Герой України загиблому на Майдані іноземцю". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online