Новини Одеси - В Одеській області "на гарячому" затримали прокурора під час отримання ним хабара

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В Одеській області під час отримання хабара затримали прокурора / фото ssu.gov.ua

В Одеській області при отриманні хабара затриманий прокурор.

Як повідомили УНІАН в прес-службі прокуратури Одеської області, правоохоронця затримали в його робочому кабінеті в рамках спецоперації, яка проводилася 24 листопада.

«Спецоперацію по викриттю співробітника місцевої прокуратури провели слідчі обласної прокуратури і Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України при оперативному супроводі обласного Управління захисту економіки Нацполіціі», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що прокурор Роздільнянської місцевої прокуратури вимагав та отримав від підозрюваного 500 доларів. Гроші він вимагав за сприяння в кримінальній справі підозрюваному.

Читайте також Двох чиновників Укрзалізниці, затриманих за хабар, заарештували з правом застави

«Він пообіцяв підозрюваному, що звернеться до суду з клопотанням і наполягатиме на обранні йому запобіжного заходу не в вигляді арешту, а особистого зобов'язання. Тобто, підозрюваний зможе залишитися на волі », - пояснили в прокуратурі.

В даний час тривають першочергові слідчі дії в кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 (хабар) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online