Продаж папуга Синьо-жовтий Ара.

  1. Популярність папугу Ара Синьо-Жовтого.
  2. Годування папугу Ара Синьо-жовтий.
  3. Ціна папугу Ара Синьо-жовтий від 2000 у.е і залежить від багатьох параметрів.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

There are no translations available.

Назва папуги: Синьо-жовтий Ара, синьо-жовтий ара, Ara ararauna, сінежелтая ара, папуга ара.

Довжина папуги до 95 см, криля - 37-39 см, хвіст дуже довгий - близько 52 см; вага 900-1300 гр. Верхня частина тіла яскраво-блакитного кольору, частина шиї, грудей, і живіт оранжевожелтого кольору. Верх хвоста яскравого блакитного кольору. Горло чорного кольору. Дзьоб чорний, дуже міцний і сільній.Ногі буруватого цвета.Очень гучний голос.

Популярність папугу Ара Синьо-Жовтого.

Цей Ара найпопулярніший з Ар. Папуга легко обучаеться розмови і імітує різні звуки. Ара Синьо-жовтий дуже непосидючий любить рух тому бажано підібрати по більше клітку або вольер.По характеру доброзичливий і комунікабельність, кричить тільки в заходи необходімості.Может правильно підбирати слова до місця розмови і сітуаціі.Попугай Ара дуже інтелектуальний і культурний здатний вивчати і повторювати багато трюки. При правильному вихованні ставати справжнім другом і комраньйоном.Как всі великі папуги може стати шкідливим якщо неправильно виховувати і спілкуватися. Словниковий запас може досягти до 69 слів, при цьому слова повторює дуже точно.С давніх часів і до теперішнього часу Ара популярний папуга для утримання його дома.Важно пам'ятати що папуга дуже інтелектуальний а тому тримати для краси не вийти потрібно знаходити час на спілкування в іншому випадку заведіть пару Ар.

Годування папугу Ара Синьо-жовтий.

Корм для попугая повинен бути різноманітним це горіхи, великі різні зернові, овочі та фрукти, каші, гілки фруктових дерев, мінеральна підгодівля.

Ціна папугу Ара Синьо-жовтий від 2000 у.е і залежить від багатьох параметрів.
Купити папуга Ара Синьо-Жовтий тел.0978452527.

Консультація по папугам по тел. 0978452527.

Купити клітку або вольєр для папуги Ара можна тут.

Доставка по Україні.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online