Підсилювачі сигналу стільникового зв'язку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Наша компанія пропонує послуги по поліпшенню стільникового сигналу.

Трапляється, що при використанні стільникового зв'язку обривається GSM з'єднання, погіршується сигнал. Це відбувається в мертвій зоні зв'язку, в місці, де прийом сигналу GSM нестійкий або відсутній. Розмова по телефону може перерватися через те, що сигнал погано проникає в будівлю. Тому в підвалах, на цокольних поверхах, за містом відсутність зв'язку і зникнення стільникового сигналу зустрічаються частіше. Щоб гарантувати якість стільникового зв'язку і ефективно використовувати мобільний телефон, потрібно установка спеціальних репитеров дозволяють забути про проблеми при використанні стільникового пристрою і впевнено ловити стійкий сигнал.

Сучасний підсилювач GSM сигналу забезпечить хорошу трансляцію. Ми реалізуємо обладнання для посилення сигналу стільникового зв'язку, виконуємо його монтаж і обслуговування.

Зовнішня антена приймає сигнал від базової станції і передає його на вхід підсилювача, встановленого в приміщенні. Репитер підсилює сигнал і передає його на внутрішню антену, яка формує зону надійного з'єднання для абонентів, що знаходяться в мертвій зоні.

Схема роботи

Комфортне використання стільникового зв'язку GSM - не єдина перевага застосування репитера в зонах слабкого або відсутнього сигналу. GSM підсилювач нейтралізує шкідливий вплив стільникового зв'язку на здоров'я людини, збільшить час роботи мобільного телефону від акумулятора. Детальніше про це можна прочитати у відповідному розділі FAQ « Як підсилювачі зв'язку знижують шкідливе опромінення від мобільника? ».

Підсилювач сигналу стільникового зв'язку необхідний на дачах, в заміських будинках, офісах, підвалах, кафе, клубах, ресторанах - скрізь де як правило спостерігаються проблеми з прийомом мобільного сигналу.

Щоб підсилювачі для стільникового зв'язку працювали правильно, необхідно коректно встановити антени. Наші монтажники професійно виконають роботи для посилення сигналу стільникового зв'язку.

Посилення сигналу - це просто

Ми пропонуємо системи для поліпшення сигналу за привабливою ціною. У нас ви знайдете відповідний підсилювач прийому мережі, що гарантує високу якість зв'язку. В асортименті представлені:

  • підсилювачі;
  • донорні антени для репитеров - кілька типів для всіх стандартів стільникового трансляції;
  • сервісні антени;
  • подільники потужності (1: 2, 1: 3, 1: 4) для побудови розподілених систем посилення мережі;
  • комбайнери для спільної роботи декількох репітерів різних частотних діапазонів;
  • високочастотний коаксіальний кабель 50 Ом з гранично низьким загасанням;
  • роз'єми для будь-якого типу підсилювача зв'язку.

Завдяки налагодженим партнерським відносинам з виробниками, ми реалізуємо по-справжньому якісне обладнання. Ми встановимо підсилювач стільникового зв'язку, організуємо надійний прийом сигналу або точку доступу до Інтернету.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online