Кадастровий паспорт, технічний паспорт, довідки ПІБ (БТІ)

  1. Як замовити кадастровий паспорт
  2. Як замовити технічний паспорт, довідку БТІ (ПІБ)
  3. Отримання кадастрового паспорта, технічного паспорта, довідки БТІ (ПІБ) - форма онлайн-замовлення
  4. Технічний паспорт - необхідні документи, терміни, офіційні платежі
  5. Тарифи ПІБ на виготовлення технічного паспорта:
  6. Довідки БТІ (ПІБ) - документи, терміни, вартість
  7. Довідка про вартість квартири
  8. Довідка про вартість земельної ділянки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Необхідність отримати кадастровий паспорт, технічний паспорт, різні документи ПІБ (проектно-інвентаризаційного бюро) або БТІ (бюро технічної інвентаризації) виникає зазвичай в процесі підготовки комплекту документів для   реєстрації нерухомості

Необхідність отримати кадастровий паспорт, технічний паспорт, різні документи ПІБ (проектно-інвентаризаційного бюро) або БТІ (бюро технічної інвентаризації) виникає зазвичай в процесі підготовки комплекту документів для реєстрації нерухомості . Як правило, саме з обігу в ПІБ (ГУІОН, БТІ) і починається збір пакету документів для майбутньої угоди. А оскільки ці документи мають обмежений термін дії, замовити їх «раз і назавжди» не виходить. І кожен раз, звертаючись за будь-якими діями з нерухомістю, технічний паспорт на квартиру, кадастровий паспорт на квартиру різні довідки Проектно-інвентаризаційного бюро (Бюро технічної інвентаризації) потрібно оновлювати.

Причому потрібно мати на увазі, що з 2013 року оформленням кадастрових паспортів займається Федеральна кадастрова палата Росреестра, а технічні паспорти (а також довідки) як і раніше готує ГУІОН (районний ПІБ або БТІ). Тепер для того, щоб отримати необхідні документи, стояти доведеться вже не в одній черзі, а в двох.

Вартість послуги ЗАТ «інфор» по отриманню кадастрового паспорта, технічного паспорта, довідки ПІБ (БТІ) - 1900 рублів. Терміни - від 10 робочих днів. Розмір офіційних платежів залежить від виду, що замовляється документа.

За своєю суттю кадастровий паспорт є витягом з Державного кадастру нерухомості, яка містить відомості про кадастровому обліку об'єкта. У ньому міститься інформація про унікальні характеристики об'єкта: площа, місце знаходження, схема і т. Д.

У технічному паспорті на об'єкт нерухомості фіксуються технічні характеристики цього об'єкта, він є результатом проведення технічної інвентаризації. Документ носить інформаційний характер щодо фактичного стану житла, в тому числі тут вказується його інвентаризаційна вартість.

Як замовити кадастровий паспорт

Оскільки оформлення кадастрових паспортів тепер кілька спростилося, ми можемо приймати замовлення без передоплати (в борг) в режимі «онлайн», т. Е. По телефону або через форму онлайн-заявки, розміщену нижче. Відповідно, пропонуємо наступний порядок взаємодії при замовленні кадастрового паспорта.

1) Ви дзвоніть нам за тел. +7 (812) 642-21-22 або заповнюєте форму онлайн-замовлення (див. Нижче), вказуєте точну адресу об'єкта нерухомості і, по можливості, її кадастровий номер.

2) Ми обробляємо Вашу заявку, уточнюємо всі необхідні дані.

3) На наступному етапі ми готуємо документи, робимо за Вас офіційний платіж в розмірі 250 руб. і подаємо запит на отримання кадастрового паспорта в Федеральну кадастрову палату Росреестра.

4) Орієнтовно через 10 робочих днів сповіщаємо Вас про готовність кадастрового паспорта, потім Ви розраховуєтесь з нами і забираєте готовий кадастровий паспорт приміщення в одному з наших офісів. Вартість послуги складає 1 900 руб., Офіційна плата за отримання документа 200 руб., Комісія банку 50 руб. Разом 1 900 + 200 + 50 = 2 150 руб.

Вартість доставки по місту становить 300 руб.

Ми обіцяємо, що своєчасно подамо і отримаємо Ваші документи, але при цьому не зможемо вплинути на термін їх виготовлення в ФКП Росреестра.

Як замовити технічний паспорт, довідку БТІ (ПІБ)

Для того, щоб організувати отримання технічного паспорта або довідки БТІ (ПІБ) в ЗАТ «інфор» пропонуємо Вам наступний порядок співпраці:

1) Ви телефонуєте по тел. +7 (812) 642-21-22 або заповнюєте форму онлайн-замовлення (див. Нижче), повідомивши нам точну адресу об'єкта і, по можливості, її кадастровий номер;

2) під'їжджаєте до нас в будь-який з двох офісів (вул. Моісеєнко, д. 43 або вул. Професора Попова, д. 38) для оформлення і оплати замовлення - документи, які необхідно взяти з собою, можна подивитися нижче;

3) погодите зі співробітником ЗАТ «інфор» терміни готовності документа і спосіб його отримання.

4) після нашого дзвінка про готовність отримуєте технічний паспорт або довідку БТІ (ПІБ) в офісі або з кур'єром (+300 руб.).

Наша послуга з отримання документа варто в будь-якому стосується 1 900 руб. Зразкові терміни виконання замовлення і розміри офіційних платежів дивіться далі по тексту.

Отримання кадастрового паспорта, технічного паспорта, довідки БТІ (ПІБ) - форма онлайн-замовлення

Кадастровий паспорт - порядок отримання, терміни

З 2013 року добре налагоджена процедура отримання кадастрових паспортів змінилася, що спричинило за собою певні труднощі: затримки на видачу, одержання відмов, черги на подачу і отримання документів. Більш того, більшість бажаючих поки взагалі не знає, де відбувається отримання кадастрового паспорта.

На даний момент термін виготовлення кадастрового паспорта на квартиру становить 10 робочих днів, термінового отримання не передбачено. На жаль, фактичні терміни видачі документа, як правило, відрізнятися від заявлених в більшу сторону.

При цьому отримати кадастровий паспорт можна тільки на об'єкт, який вже пройшов державний кадастровий облік. Якщо відомостей про об'єкт в кадастрі нерухомості немає, то для замовлення цього документа буде потрібно проведення кадастрового обліку об'єкта нерухомості, що само по собі процес тривалий, який може розтягнутися до 4 місяців.

Розмір плати за видачу кадастрового паспорта квартири, будинки, приміщення становить 200 рублів, додаткові 50 рублів - комісія банку.

Розмір плати за видачу кадастрового паспорта на земельну ділянку - 400 рублів, комісія банку 50 рублів, при цьому документ Ви отримаєте в двох примірниках.

Для оформлення кадастрових паспортів будуть потрібні тільки точні дані об'єкта: адреса і кадастровий номер.

Технічний паспорт - необхідні документи, терміни, офіційні платежі

Комплект документів, необхідний для оформлення технічного паспорта, різниться в залежності від різних причин.

Для замовлення технічного паспорта власнику потрібно:

- нотаріально завірена копія свідоцтва про реєстрацію права;

- довіреність (оформляється співробітником ЗАТ «інфор» в простій письмовій формі).

Для замовлення технічного паспорта для приватизації необхідно:

- довідки Ф-7 і Ф-9 (термін дії - 1 місяць);

- копія ордера або договір соціального найму;

- довіреність (оформляється співробітником ЗАТ «інфор» в простій письмовій формі).

Для замовлення технічного паспорта спадкоємцю має бути поданий:

- запит від нотаріуса (якщо об'єкт успадковується за законом);

- нотаріальна копія свідоцтва про смерть (якщо об'єкт успадковується за заповітом);

- нотаріальна копія заповіту (якщо об'єкт успадковується за заповітом);

- довіреність (оформляється співробітником ЗАТ «інфор» в простій письмовій формі).

Якщо звертається юридична особа - правовласник додатково подаються такі документи (в ксерокопіях, завірених печаткою організації та підписом керівника):

- свідоцтво про реєстрацію;

- свідоцтво про постановку на податковий облік;

- свідоцтво про внесення змін до ЕГРЮЛ (якщо такі були);

- виписка з ЕГРЮЛ (Термін дії - 1 місяць);

- документ, що підтверджує повноваження керівника (це може бути протокол, рішення або ж наказ - для державних установ);

- статут.

Термін виготовлення документів БТІ (ПІБ) становить 10 днів робочих днів - для житлових приміщень, близько 20 робочих днів - для нежитлових об'єктів.

Тарифи ПІБ на виготовлення технічного паспорта:

  1. Виготовлення технічного паспорта квартири площею до 55 кв.м.

10 днів

684,4руб.

  1. Виготовлення технічного паспорта квартири площею 55 -100 кв.м.

10 днів

771,2руб.

  1. Виготовлення технічного паспорта квартири площею 100 - 200 кв.м.

10 днів

949,2руб.

  1. Виготовлення технічного паспорта (квартири) площею 200 - 300 кв.м.

10 днів

1 118,6руб.

  1. Виготовлення технічного паспорта квартири площею понад 300 кв.м.

10 днів

1 296,6 рубл.

Дані тарифи наводяться без урахування ПДВ. Також до складу офіційних платежів за виготовлення паспорта входить виїзд техніка, перекреслення схем, підготовка комплекту документів на видачу. Всі ці послуги додаються до сум, зазначених вище.

Також звертаємо Вашу увагу, що тарифи на виготовлення технічних паспортів на квартиру наведено без урахування перепланувань і переобладнань. Необхідно мати на увазі, що ПІБ самостійно не видає дозвіл на перепланування та переобладнання, тому легалізація перепланувань знаходиться поза зоною нашої відповідальності.

Довідки БТІ (ПІБ) - документи, терміни, вартість

БТІ (ГУІОН, ПІБ), крім загальновідомого і, безумовно, незамінного технічного паспорта видає ряд довідок, призначення яких може бути не тільки в якості елемента пакету документів на реєстрацію нерухомості, але і в ряді інших випадків. Наприклад, довідка про вартість приміщення необхідна для визначення величини податку на майна, а в разі оформлення спадщини нотаріус обов'язково запросить довідку про вартість об'єкта на дату смерті спадкодавця.

Довідка про вартість квартири

Цей документ містить інформацію про інвентаризаційної вартості об'єкта і може запитуватися як на поточну дату, так і на архівну дату (наприклад, дату смерті спадкодавця).

Якщо довідка про вартість замовляється власником, наприклад, для надання в органи нотаріату при оформленні дарування чи купівлі-продажу або для спадщини, буде відрізнятися і комплект необхідних документів.

Для оформлення довідки про вартість на поточну дату будуть потрібні:

- нотаріальна копія свідоцтва про державну реєстрацію права;

- довіреність (оформляється в простій письмовій формі фахівцем ЗАТ «інфор»).

Для оформлення довідки про вартість квартири на дату смерті спадкодавця будуть потрібні:

- запит від нотаріуса (якщо спадкування здійснюється за законом);

- нотаріальні копія свідоцтва про смерть та заповіту (якщо спадкування здійснюється за заповітом);

- довіреність (оформляється в простій письмовій формі фахівцем ЗАТ «інфор»).

Термін виготовлення будь-якої довідки про вартість становить близько 10 робочих днів, виїзд фахівця БТІ не передбачений.

Розмір офіційної плати за отримання довідки залежить від ряду факторів і становить приблизно 1100 рублів.

Довідка про вартість земельної ділянки

Інформація про вартість земельної ділянки надається на рік обігу будь-якій зацікавленій особі.

Таким чином, для замовлення довідки про вартість земельної ділянки від Вас будуть потрібні тільки точні дані по об'єкту (адреса, кадастровий номер), надання будь-яких додаткових документів, а також оформлення довіреності не потрібно.

Термін виготовлення документа близько 10 робочих днів. Офіційних платежів в цьому випадку немає.

Довідка про наявність (відсутність) будівель на земельній ділянці

Для замовлення подібної довідки від Вас буде потрібно:

- нотаріальна копія свідоцтва про державну реєстрацію права на землю;

- довіреність (оформляється в простій письмовій формі фахівцем ЗАТ «інфор»).

Від власників-юридичних осіб додатково будуть потрібні наступні документи в ксерокопіях, завірених печаткою організації та підписом керівника:

- свідоцтво про реєстрацію;

- свідоцтво про постановку на податковий облік;

- свідоцтво про внесення змін до ЕГРЮЛ (Якщо такі були);

- виписка з ЕГРЮЛ (строк дії - 1 місяць);

- документ, що підтверджує повноваження керівника (це може бути протокол, рішення або наказ);

- статут.

При оформленні подібної довідки на земельну ділянку буде спрямований фахівець з БТІ для проведення обстеження об'єкта та виявлення на ньому будівель, або ж їх відсутність.

Термін виготовлення може становити до 3 тижнів, в залежності від того, виявлені які-небудь будови або ж немає. Розмір офіційних платежів також залежить від цього фактора.

Якщо у Вас виникли питання по процедурі отримання технічного паспорта, кадастрового паспорта, різних документів ПІБ (БТІ) - звертайтеся до нас за тел. +7 (812) 642-21-22 або через форму зворотного зв'язку на сайті.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online