Де краще купити квартиру в Одесі: в новобудові або на вторинному ринку?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Купівля житла є одним з найважливіших кроків у житті кожної людини. Головне - зробити обдуманий вибір, щоб в подальшому не виникли розчарування. Для цього вам слід визначитися, що ви хочете: купити квартиру в Одесі в новобудові або ж на вторинному ринку.

Однозначної відповіді на питання, що краще, немає, так як кожна людина відповість на нього абсолютно по-різному з огляду на своїх приватних інтересів Однозначної відповіді на питання, що краще, немає, так як кожна людина відповість на нього абсолютно по-різному з огляду на своїх приватних інтересів. Все залежить від мети придбання квартири і від фінансових можливостей. Наприклад, це може бути, як для особистого проживання, так і для здачі в оренду або вкладення коштів.

Купуючи житло в новобудові, зазвичай ми отримуємо його без обробки, інакше кажучи «голі» бетонні стіни і підлогу, повна відсутність сантехніки і відкриті дроти. Тому для комфортного проживання, доводитися вкладати ще десятки тисяч доларів і більше півроку на капітальний ремонт. Отже, квартира в новобудові обійдеться значно дорожче, ніж на вторинному ринку нерухомості, так як, купуючи вторинку, покупці можуть обійтися просто косметичним ремонтом.

Важливий аргумент на користь новобудови - відсутність будь-яких попередніх процедур купівлі-продажу: юридично чисті документи, відсутність ймовірних претензій від попередніх мешканців. На вторинному ринку такої впевненості практично неможливо досягти.
якщо купити квартиру в Одесі в новобудові, то можна отримати житло з сучасним плануванням, а в монолітному будинку і зовсім допускається самостійна перепланування. Також не виникнуть проблеми і з системами комунікації, тоді як, електромережу в старих будинках часто не здатна витримати сучасні навантаження.

Головні переваги квартири в новобудові:

Ви отримаєте сучасне і більш просторе житло з високими стелями, новими комунікаціями і обов'язковим вантажним ліфтом. Такими характеристиками володіє далеко не кожен будинок на вторинному ринку.

Якщо ви купите квартиру в новобудові, то у вас буде набагато більше шансів на забезпеченість інфраструктурою, ніж у деяких жителів вторинної нерухомості. У багатьох нових будинках 1-й поверх відведений під найпотрібніші комерційні об'єкти, тому проблем з цілодобовою аптекою і магазином буде набагато менше.

Якщо ви маєте глобальний план з перепланування і дизайну житла, то в новобудові вам не доведеться витрачати багато часу, грошей і сил на демонтаж старих конструкцій. До того ж, існує ймовірність того, що в новому будинку буде трохи легше вирішити юридичні питання.

До того ж, існує ймовірність того, що в новому будинку буде трохи легше вирішити юридичні питання

Чим вторинка краще новобудови:

Вторинне житло обходиться набагато дешевше невостроя. Так як, покупці можуть і зовсім не робити ремонт. А ось якщо купувати квартиру в новобудові, то капітальним ремонтом доведеться займатися в обов'язковому порядку.

Куплену квартиру на вторинному ринку нерухомості, на відміну від будинку, що будується можна оглянути абсолютно з усіх боків. Тоді для вас не стане несподіванкою, що з другого поверху відкривається вид аж ніяк не на мальовничий ландшафт.

Якщо ви запримітили хороший дитсадок або школу, то шанси, що, по крайней мере, з наступного року знайдеться місце для вашого сина, дуже високі. А ось в новий будинок разом з вами, швидше за все, заселитися ще не одна сім'я. Тому при влаштуванні дитини до нового навчального закладу батьки можуть зіткнутися з високою конкуренцією.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online