Як зміниться рух транспорту з 1 по 9 травня

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1 травня

У зв'язку з проведенням першотравневої демонстрації 1 травня з 6:30 перекриють проїзд по вулицях Ільїнці і Варварка, Кремлівської і Москворецкая набережних і площі Василівський Спуск. Обмеження діятиме до завершення заходу.

Ділянки Тверській вулиці (від Пушкінської площі до вулиці Охотний Ряд), Мохової (від Воздвіженки до Тверської вулиці), вулиці Охотний Ряд (від Тверської вулиці до Великої Дмитрівки) будуть закриті для автомобілів з 09:00. Крім того, з 13:00 не вдасться проїхати по ділянці вулиці Трехгорний Вал і вулиці Заморенова до завершення мітингу і процесії.

3 травня

З 17:00 буде обмежено рух транспорту на вулиці Нижні Мневники, Звенигородському шосе, ділянці Садового кільця, Тверській вулиці через нічних репетицій параду Перемоги.

У темний час доби, з 22:40 в цей день обмежать рух на ділянці Тверській вулиці від Тріумфальної площі до Мохової, на ділянці Мохової вулиці від Великій Нікітській до Тверської вулиці, а також на ділянці вулиці Охотний Ряд від Тверської вулиці до Великої Дмитрівки.

Натисніть на зображення для переходу в режим перегляду

1 травня   У зв'язку з проведенням першотравневої демонстрації 1 травня з 6:30 перекриють проїзд по вулицях Ільїнці і Варварка, Кремлівської і Москворецкая набережних і площі Василівський Спуск

У міру проходження колони бойової техніки рух буде відкриватися.

4 травня

Вночі, з 01:00, перекриють ділянки Звенигородського шосе від вулиці Нижні Мневники до Червоної Пресні, Барикадній і Садово-актори вулиць, Тріумфальну площу і Тверську вулицю в зв'язку з поверненням військової техніки на полігон в Нижніх Мневниках.

Вночі, з 01:00, перекриють ділянки Звенигородського шосе від вулиці Нижні Мневники до Червоної Пресні, Барикадній і Садово-актори вулиць, Тріумфальну площу і Тверську вулицю в зв'язку з поверненням військової техніки на полігон в Нижніх Мневниках

Нічна репетиція параду Перемоги

5 травня

Для проведення мотопарад обмежать рух з 06:00 по маршруту слідування колони учасників: мотоциклісти зберуться на проспекті Академіка Сахарова, потім учасники проїдуть по Садовому кільцю і фінішують на оглядовому майданчику на Воробйових горах.

Для проведення мотопарад обмежать рух з 06:00 по маршруту слідування колони учасників: мотоциклісти зберуться на проспекті Академіка Сахарова, потім учасники проїдуть по Садовому кільцю і фінішують на оглядовому майданчику на Воробйових горах

5 травня для проведення мотопарад обмежать рух з 06:00 по маршруту слідування колони учасників

6 травня

У районі залізничної станції Пресня і 3-й Магістральної вулиці, на Звенигородському шосе (при проходженні в сторону вулиці Мневники), на вулиці Мневники (при проходженні в сторону вулиці Народного Ополчення), а також на вулицях Народного Ополчення і Нижні Мневники дорожній рух перекриють з 6:00. Це буде пов'язано з репетицією параду.

Крім того, з 07:00 водії не зможуть проїхати по Тверській (на ділянці від Тріумфальної площі до Мохової вулиці) і Мохової (на ділянці від Великій Нікітській до Тверської вулиці) вулицями, вулиці Охотний Ряд (на ділянці від Тверської вулиці до Великої Дмитрівки) . Проїзд буде відкриватися в міру проходження колони спецтехніки.

Натисніть на зображення для переходу в режим перегляду

Натисніть на зображення для переходу в режим перегляду

З 10:40 планується обмежити рух машин на ділянці Тверській вулиці від Тріумфальної площі до Мохової вулиці, на ділянці Мохової вулиці від Великій Нікітській до Тверської вулиці і на ділянці вулиці Охотний Ряд від Тверської вулиці до Великої Дмитрівки. Перекриття знімуть у міру проходження колони.

Також з 17:00 обмежать рух в районі залізничної станції Пресня і 3-й Магістральної вулиці, а також по Звенигородському шосе при проходженні в сторону вулиці Мневники, по вулиці Мневники при проходженні в сторону вулиці Народного Ополчення і вулицями Народного Ополчення і Нижні Мневники.

9 травня

У День Перемоги з 05:00 обмежать рух автомобілів на вулиці Нижні Мнёвнікі, Звенигородському шосе, ділянці Садового кільця, Тверській вулиці. Рух буде відкриватися в міру проходження колони техніки.

Потім, починаючи з 06:00 і до завершення святкових заходів для автомобілів буде закрита ділянка Тверській вулиці від Тріумфальної площі до Мохової, ділянку Мохової вулиці від Великій Нікітській до Тверської вулиці, а також ділянку вулиці Охотний Ряд від Тверської вулиці до Великої Дмитрівки.

У зв'язку з підготовкою військового параду з 6:30 ранку обмежать автомобільний рух в проїзді Дівочого Поля.

Також в цей день пройде хода «Безсмертного полку». Учасники процесії рушать від станції метро «Динамо» до станції «Охотний Ряд», а також пройдуть по Великому Москворецкая мосту, Москворецкая і Кремлівської набережних. На даний ділянках рух автомобільного транспорту перекриють повністю, передає офіційний сайт мера і уряду Москви.

На даний ділянках рух автомобільного транспорту перекриють повністю, передає   офіційний сайт   мера і уряду Москви

10 травня 2017 г. "Безсмертний полк-2017"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Центральні вулиці Москви перекриють першого травня через демонстрації

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online