За скільки можна купити двокімнатну квартиру в новобудовах України

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як показує практика, вартість квартир передбачити з абсолютною точністю, дуже важко. Найчастіше, прогнози робляться на підставі аналізу минулих періодів і існуючого положення на цьому ринку. Крім того, покупців завжди цікавить середньозважена ціна на квартири в кожен даний момент часу. Наприклад, ціна двокімнатних квартир в новостроках в різних районах України в листопаді 2017 року.

За інформацією ProfiDom.com.ua , портал Domik.ua зробив аналіз цін на покупку двокімнатних квартир в новобудовах, розташованих в українських обласних центрах в листопаді 2017 року.

Середні ціни на двокімнатні квартири в багатоквартирних нових житлових комплексах різних областей України (для збільшення клікніть на зображенні)

Середні ціни на двокімнатні квартири в багатоквартирних нових житлових комплексах різних областей України (для збільшення клікніть на зображенні)

Купити двокімнатне житло найдорожче можна в новобудовах, розташованих в Києві - в середньому за $ 70000. Серед інших центральних регіонів України, найвищі показники простежуються в Дніпрі - $ 32000. Недорогі ціни на покупку квартир в нових житлових комплексах виявлені в Полтаві - $ 22000.

У Західній частині України придбати житловий об'єкт за найвищою вартості можна в багатоквартирних новобудовах Львова - за $ 45000. Заощадити на покупці двокімнатної квартири можуть покупці в Луцьку. Придбати житло в місті можна всього за $ 23000.

У Східній частині України ціни на покупку двокімнатних квартир коливаються в межах $ 35000- $ 40000. Максимально невисокі показники зафіксовані в багатоквартирних нових житлових комплексах Запоріжжя - $ 35000. Найбільш дороге житло виставлено на продаж в новобудовах Харкова - за $ 40000.

У Південній частині України житлові об'єкти по максимально високу вартість продаються в багатоквартирних нових будинках Одеси - за $ 55000. Найдорожчі двокімнатні квартири можна придбати в новобудовах Херсона - в середньому за $ 19000.

У Північній частині України найвищі ціни на покупку двокімнатного житла виявлені в Рівному - $ 26000. За мінімальної вартості придбати квартиру клієнти можуть в нових житлових комплексах Сум - всього за $ 19000.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online