Перепланування 2х кімнатної квартири

  1. Перепланування 2х кімнатної квартири хрущовки
  2. Перепланування двокімнатної квартири сталінки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сучасні двокімнатні квартири мають досить продуману планування, чого не скажеш про будинках старої забудови Сучасні двокімнатні квартири мають досить продуману планування, чого не скажеш про будинках старої забудови. Важко уявити дизайн кімнати в хрущовці без перепланування квартири , Здатної істотно поліпшити внутрішній простір.

Якщо необхідна перепланування 2-х кімнатної квартири в будинку хрущовської забудови, то тут існує кілька варіантів. Найгірше піддаються реконструкції так звані квартири-книжки, де суміжні кімнати збудовані в ряд з кухнею та санвузлом. Облаштування такої житлоплощі буде багато в чому схожим на дизайн однокімнатної квартири , В якій є функціональні перегородки. Навіть за площею така хрущовка не у чому перевершує однокімнатну квартиру, зате у неї є значних розмірів комора, з якої заповзятливі господарі успішно роблять ще одну, але вже окрему, кімнату.

Перепланування 2х кімнатної квартири хрущовки

Проблемою квартир старої забудови є дуже маленька кухня. Її розміри коливаються в межах 5,2 - 6 м2, що, безумовно, не відповідає вимогам сучасного життя. З розширенням кухні до 8 м2 дизайн інтер'єру двокімнатної квартири істотно змінюється. Домочадці отримують замість крихітній кухні повноцінну їдальню, правда, на шкоду одній із кімнат. Але при грамотній переплануванні істотних втрат вдається уникнути.

Перетворювати двокімнатну квартиру в студію не рекомендується, по крайней мере, прибирати всі стіни не має сенсу. Досить об'єднати вітальню з кухнею, створивши спільний простір і зберігши автономну спальну зону. Зсув стіни комори всередину спальні або вітальні дозволяє отримати повноцінну кімнату, яка може бути використана як робочий кабінет або дитяча. Однак слід пам'ятати, що відсутність природного світла і вентиляції в подібному приміщенні вимагає або установки наскрізних перегородок, або додаткових систем освітлення і вентилювання.

Перепланування двокімнатної квартири сталінки

Власникам квартир сталінської забудови відкриваються необмежені можливості перепланування і зонування. По-перше, відсутність несучих стін всередині квартири дозволяє змінювати геометрію простору на будь-який смак. По-друге, високі стелі дають можливість створити антресоль. Двоповерхові конструкції підходять для облаштування дитячої. Вертикальне зонування дозволить створити унікальний дизайн кімнат для дівчат . Представниці слабкої статі відчувають тягу до тайників та секретним відсіках - багатоярусне робочий простір або спальна зона умовного другого поверху зуміють вирішити цю задачу.

Квартири сучасного планування рідше реконструюються, зате прийоми функціонального зонування тут будуть доречні, як ніде. Просторі кімнати візуально або фактично расчленяются на функціональні ділянки за допомогою мобільних перегородок різного типу, колірних рішень, установки подіуму, грамотного розташування меблів. Меблі, вибудувана в ряд, вважається не найвдалішим способом меблювання. Розділити кімнату на дві функціональні зони дозволить встановлений поперек кімнати диван або двосторонній стелаж.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online