Отримай відповідь: скільки коштує орендувати квартиру в Дніпрі (інфографіка)

  1. Соборний і Центральний райони
  2. Шевченківський та Чечелівське райони
  3. Новокодакскій район
  4. Індустріальний, Амур-Нижньодніпровський і Самарський райони
  5. останні новини Дніпра

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ціни на оренду нерухомості в Дніпрі неухильно ростуть.

У зв'язку з цим інформатор вирішив щомісяця повідомляти вам, скільки коштує орендувати житло, і яка різниця в цінах на нерухомість в різних районах міста.

Соборний і Центральний райони

Найнижчі ціни в Соборному районі - на оренду однієї кімнати в приватному будинку. На проспекті Гагаріна в приватному секторі пропонують частину будинку з окремим входом і зручностями всередині приміщення за 2 200 грн з урахуванням комунальних послуг.

Мінімальна ціна на ж / м Сокіл-1 за однокімнатну квартиру складає 2 500 грн. У вартість квартири не входить оплата світла і води по лічильниках. Мінімальна ціна квартир в Центральному приблизно 2 200 - 2 500 гривень. Стан квартир цієї категорії - радянський.

Ціна однокімнатної квартири з хорошим ремонтом в цьому районі становить 4 000 - 4 500. За 1-кімнатну квартиру з ремонтом і всією побутовою технікою просять 4 200 грн. + Комунальні послуги. У Центральному районі можна знайти пропозиції відремонтованих 1-кімнатних квартир за ціною 3 500 гривень.

Двокімнатна квартира в Соборному районі обійдеться мінімум від 2 800 гривень. За 3 000 грн на ж / м Сокіл-1 пропонують квартиру з усіма меблями та технікою. Оплата не включає комунальні послуги.

У Центральному районі ціна на 2-х кімнатні квартири починається від 2 800 гривень. Такі пропозиції дуже рідкісні, і знайти квартиру за ці гроші вдасться тільки в тому випадку, якщо дуже пощастить. Основна маса пропозицій на 2-х кімнатні квартири в цьому районі починається від 3 000 гривень, і в основному - без урахування комунальних послуг.

Основна маса пропозицій на 2-х кімнатні квартири в цьому районі починається від 3 000 гривень, і в основному - без урахування комунальних послуг

Мінімальна ціна за 3-х кімнатну квартиру в цьому районі - 4 000 грн. Квартири цієї категорії, в основному, без капітального ремонту і з радянськими меблями. За 5 000 грн пропонують квартиру з недавнім капітальним євроремонтом, роздільними кімнатами, всіма меблями і побутовою технікою.

За 5 000 грн пропонують квартиру з недавнім капітальним євроремонтом, роздільними кімнатами, всіма меблями і побутовою технікою

Ціна 3-х кімнатних квартир в Центральному районі починається від 3 000 гривень, квартири цій ціновій категорії знаходяться у віддалених частинах району, наприклад, на ж / м Парус. За 5 800 пропонують квартиру на вул. Січеславська Набережній (вул. Набережна Леніна) в районі «Поплавця» з капітальним ремонтом і мінімумом необхідних меблів.

Набережна Леніна) в районі «Поплавця» з капітальним ремонтом і мінімумом необхідних меблів

Шевченківський та Чечелівське райони

Ціна однокімнатної квартири в Шевченківському районі без ремонту з мінімальним набором меблів починається від 1 500 гривень на місяць, плюс комунальні. За 1-к квартиру з меблями і технікою на ж / м 12 Квартал просять 2 500 гривень. У Чечелівське районі ціна таких квартир стартує від 2 000 - 2 200 гривень.

Ціна на 2-х кімнатні квартири в Шевченківському районі починається від 2 500 - 3 000 гривень. Аналогічна ситуація і в Чечелівське районі. Однак, як і в інших районах, ці квартири - в радянському стані.

Гарна двокімнатна квартира з ремонтом і в невеликій віддаленості від центру обійдеться в цих районах від 4 900 гривень.

Гарна двокімнатна квартира з ремонтом і в невеликій віддаленості від центру обійдеться в цих районах від 4 900 гривень

Ціна трикімнатних квартир у Шевченківському та Чечелівське районі починається від 3 000 - 3 500 гривень. Стан цих житлових приміщень залишає бажати кращого - майже всі пропозиції цієї цінової категорії можуть не мати необхідної техніки, а оплата не включає комунальні послуги, які для трикімнатних квартир в зимовий період можуть становити від 500 до 1000 з гаком гривень, в залежності від кількості осіб, прописаних в квартирі і того, чи встановлені в цих приміщеннях лічильники.

3-х кімнатні квартири в цих районах з хорошим ремонтом і всім необхідним набором побутової техніки та меблів обійдуться орендарям від 5 000 гривень.

Новокодакскій район

Ціна на однокімнатні квартири і кімнати в будинку тут стартує від 1 300 гривень. Як і в інших районах, це бюджетні варіанти, які підійдуть не всім. Зате однокімнатні квартири з великим метражем і непоганий обстановкою можна зняти дешевше, ніж в інших районах - заплатити потрібно буде всього 2 200 - 2 500 гривень за місяць, без урахування комунальних послуг.

Двокімнатна квартира обійдеться наймачам від 2 000 - 2 500 гривень, що набагато нижче вартості квартир в аналогічному стані в інших районах. За 3 000 - 4 000 гривень можна буде орендувати квартиру з новим ремонтом і повним комплектом необхідної побутової техніки, а питання оплати або часткової оплати комунальних послуг можна буде обговорити з власниками квартир.

«Троячки» в цьому районі коштують від 3 000 гривень, а за 4 000 - 4 500 можна орендувати квартиру в дуже хорошому стані і з відмінними умовами для життя. Якщо відстань до центру міста для вас не принципово, на відміну від стану квартир, то цей район буде для вас відмінним вибором.

Як і в минулому місяці, ціни на квартири в Новокодакском районі залишаються найнижчими серед усіх районів правого берега Дніпра.

Індустріальний, Амур-Нижньодніпровський і Самарський райони

В Індустріальному та Самарському районі оренда однокімнатної квартири стартує від 1 800 - 2 000 гривень. Ціна 2-х кімнатних квартир в цих районах вище приблизно на 400 - 700 гривень, в залежності від стану приміщення. Мінімальна ціна на трикімнатні квартири - 2 500 гривень, а за 4 500 можна орендувати гарну квартиру з новим ремонтом. Залежно від віддаленості від центру, ціна квартири може коливатися в межах 500 - 700 гривень, а в найбільш віддалених частинах міста коливання досягає 1000 гривень.

Амур-Нижньодніпровський район виявився найвигіднішим з питань оренди житла серед районів лівого берега Дніпра. Оренда однокімнатної квартири без ремонту буде коштувати від 1 500 гривень, упорядкована квартира з технікою та інтернетом - близько 2 200 - 3 000 гривень. Ціна на двокімнатні квартири стартує с 2 500 гривень. За 3 500 можна орендувати довгостроково цілком затишну квартиру. Трикімнатну квартиру не знайти дешевше 2, 5 тисяч гривень, а вже за 3 500 - 4 500 ви зможете в'їхати в добре облаштовану квартиру з усім необхідним для життя.

Нагадуємо, що ціни на оренду квартир в Дніпрі в січні 2017 роки ви можете подивитися тут .

Анастасія Золотарьова

останні новини Дніпра

>>> Мати вбитої патрульної сподівається на справедливий суд (ВІДЕО)

>>> Засідання у справі вбивці патрульних знову перенесли: дізнайся причину (ФОТО, ВІДЕО)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online