Названі найдешевші райони Харкова для оренди житла

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Статус самого бюджетного району для оренди отримав Новобаварський і Індустріальний райони Харкова. Про це повідомили аналітики OLX. У той же час, за їхніми словами, квартири в Основ'янському районі міста піднялися в ціні на 30%.

Традиційно найпопулярніші варіанти серед орендарів - це кімнати, "однушки", "двушки" і "трійки". Експерти проаналізували оголошення за травень 2018 року і назвали середню вартість оренди кімнат, однокімнатних, двокімнатних, трикімнатних квартир по всіх районах Харкова.

Найдорожчими районами виявилися Шевченківський, Основ'янський (Червонозаводський) і Московський. У Шевченківському ціни на оренду за цей рік зросли на 15%. Однушки, двушки і троячки Основ'янського в середньому коштують на 30% дорожче, а житло в Московському подорожчало на 19%.

Зростання цін за останній рік в першу чергу торкнувся оренди кімнат, однокімнатних і двокімнатних квартир. У всіх районах Харкова вартість знімних кімнат підскочила на 22%. Однушки і двушки стали дорожче на 24%. Однак подорожчання двокімнатних квартир не торкнулося Новобаварського району. Вони впали в ціні на 6%.

Вартість трикімнатних квартир для знімання також помітно впала. Орендодавці Шевченківського, Холодногірського, Київського, Слобідського (Комінтернівського) і Новобаварського здають їх на 21% дешевше, ніж в травні 2017 року.

Недорогі "двушки" і "трійки" краще знімати в Новобаварського, Індустріальному та Слобідському районах.

Недорогі двушки і трійки краще знімати в Новобаварського, Індустріальному та Слобідському районах

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online