Квартири. Здам квартиру в Херсоні (Шуменський): здати на iOnline

  1. Опис масиву Шуменський, р Херсон Шуменський Херсон Мікрорайон Шуменський м Херсон розташовується...
  2. Об'єкти і масиви - сусіди мікрорайону Шуменський в Херсоні
  3. Основні вулиці мікрорайону Шуменський в Херсоні
  4. Здам Квартири : Розділ для оголошень Здам квартиру
  5. опис
  6. параметри
  7. На жаль, на даний момент немає актуальних оголошень в категорії Квартири групи Нерухомість в масиві...

Опис масиву Шуменський, р Херсон
Шуменський Херсон

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Мікрорайон Шуменський м Херсон розташовується на заході міста Херсон в Комсомольському районі. Територіально Шуменський мікрорайон представляє трикутник, обмежений західним кордоном Херсона, залізничним полотном (лінією розділу мікрорайону Шуменський і масивів Сухарне і Жилпоселок) і вулицею Робоча.
Забудова Шуменського мікрорайону - це приватний сектор, п'ятиповерхівки 60-х і 9-14 поверхові багатоквартирні комплекси. Інфраструктура мікрорайону Шуменський, як одного зі спальних районів Херсона, - типова для житлового мікрорайону: школи, дитячі та спортивні заклади, обласна юнацька бібліотека ім. Б. А. Лавреньова, Херсонський обласний ліцей, продуктовий ринок Комсомольського району, ряд торгових закладів, підприємств громадського харчування і побутового обслуговування. Місцями відпочинку жителів мікрорайону Шуменський служать парк ім. Димитрова, кафе, клуби проспекту Будівельників і вулиці Ілліча, розважальний центр «Міленіум» та кінотеатр «Шумен».

Межі мікрорайону Шуменський в Херсоні

На карті мікрорайон Шуменський забарвлений зеленим кольором, а вулиці, що обмежують периметр цього житлового масиву відзначені помаранчевими маркерами:

  • вулиця Робоча (маркер 1)
  • проспект Димитрова (маркер 2)
  • вулиця Лавреньова (маркер 3)
  • вулиця Миколи Куліша (маркер 4)
  • вулиця 8-я Веревчина (маркер 5)
  • вулиця Приозерна (маркер 6)
  • Силікатна провулок (маркер 7)
  • вулиця Адмірала Макарова (маркер 8)
  • вулиця Садова (маркер 9)

Об'єкти і масиви - сусіди мікрорайону Шуменський в Херсоні

На карті Шуменський Херсон схематично показані інші масиви м.Херсона, які межують з мікрорайоном Шуменський. Вони позначені прозорими колами з цифрами всередині.
На північ від Шуменського мікрорайону розташоване селище Нафтовиків (гурток з цифрою 1).
Цифрою 2 на мапі Локалізація iOnline: Шуменський Херсон позначений парк ім. Г. Дмитрова. .
На південному сході і сході до мікрорайону Шуменський примикають два масиви р Херсон: Сухарне і Жилпоселок, позначені цифрами 3 і 4 відповідно.

Основні вулиці мікрорайону Шуменський в Херсоні

Через Шуменський мікрорайон в Херсоні повністю або частково проходять вулиця Лавреньова, вулиця Фонтанна, вулиця Ілліча, проспект Будівельників, вулиця Полтавська, проспект Димитрова, вулиця Островського, вулиця Донецька та інші вулиці, які розташовані в зеленому контурі локалізації iOnline: Шуменський Херсон.

Здам Квартири : Розділ для оголошень Здам квартиру

Де знаходиться?

Для переходу в розділ Здам Квартиру необхідно серед заданих типів вибрати тип Здам, а в ієрархії розділів вибрати Нерухомість - Житлова - Квартири
Бажаючим здати квартиру в якості офісного приміщення краще звернутися в розділ Нерухомість - Комерційна - Приміщення - Офіси.
Порада: виберіть тип Здам, потім розділ Офіси, після чого задайте значення для параметра Тип нерухомості як житловий фонд, а для параметра Планування - перепланування житлового фонду. Тим самим ви покажете, що вашу квартиру можна використовувати як офіс.

опис

Розділ Здам квартиру призначений для оренди таких об'єктів житлової нерухомості як квартири, причому квартири вторинного ринку. У цей розділ можуть подати оголошень всі ті, хто бажає здати однокімнатні (1-кімн.) Квартири, двокімнатні (2-кімн.) Квартири, трикімнатні (3-кімн.) Квартири, чотирьох-, п'яти-, шести - і понад кімнатні квартири

параметри

Одним з обов'язкових параметрів розділу Здам квартиру є параметр Термін оренди. Для вказівки інформації про термін, на який квартира здається, розгорніть список «Показати значення» і виберіть той період, на який ви бажаєте здати квартиру.

У блоці Основні характеристики крім стандартного параметра Кількість кімнат істотним параметром для оголошень розділу Здам квартиру є обов'язковий параметр Кількість спалень - житлові приміщення квартири, обладнані спальними місцями. Відповідно їх кількість завжди менше або дорівнює кількості кімнат у квартирі.

Крім стандартних параметрів, що описують площі і кількість спалень здається в оренду квартири, важливими характеристиками квартири є обов'язкові параметри Планування і Стан.
У параметрі Планування можна відзначити планувальні особливості квартири, яку ви бажаєте здати.
У параметрі Стан обов'язково вкажіть в якому стані знаходиться квартира, яку ви бажаєте здати.

У блоці параметрів під назвою Умови оренди є можливість вказати ті умови, на яких квартира може бути здана в оренду. Обов'язковими серед них є параметр Оренда для (тобто кому бажаєте здати квартиру) і параметр Можливості (додаткові умови оренди квартири).
Для бажаючих не просто здати в оренду квартиру, а здати її з правом подальшого викупу, є можливість вказати це в необов'язковий параметр Подальший викуп блоку Спеціальні умови.

На жаль, на даний момент немає актуальних оголошень в категорії Квартири групи Нерухомість в масиві Шуменський, р Херсон:

Переглянути всі групи Нерухомість на iOnline ви можете на сторінці оголошення .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online