Губернатор Миколаївської області Савченко купив двокімнатну квартиру в новобудові - Моє Місто

  1. Інші новини:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко доповнив свою е-декларацію , Вказавши двокімнатну квартиру, яку він нещодавно придбав в елітній новобудові в центрі Миколаєва. Про це повідомляє інтернет-видання «Моє місто».

У декларації зазначено, що 27 січня цього року губернатор купив об'єкт нерухомості у миколаївського підприємця Сергія Андрієвського за 1 млн. 360 тис. 654 грн. Зокрема, згідно з Держреєстру юридичних і фізичних осіб, Андрієвський керує фірмою ТОВ «Приват бугстрой», яка займається будівництвом житлових і нежитлових будинків.

Згідно Держреєстру майнових прав на нерухоме майно, квартира загальною площею 60,9 кв. м розташована в шестиповерховому новобудові по вул. Сінна, 47 (колишня. Вул. Будьонного). На території будинку облаштований затишний внутрішній дворик з фонтаном, також є парковка для машин.

виходячи з цін, зазначених на сайтах нерухомості , Двокімнатна квартира з ремонтом в цій новобудові мала обійтися Савченко в більш ніж 2 млн. Гривень.


Гривень

Додайте «Моє Місто» в обрані джерела Google News


Інші новини:

Теги: квартира , новобуд , Савченко

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online