Двушка з Однушки Перепланування, Як Зробити з однокімнатної квартири Двокімнатну, Проект Переробки 40 кв м з Дизайном Дитячої, Зонування Хрущовки з Дитиною в Сучасному Стилі

  1. Як з однушки зробити двушку: на що можна розраховувати?
  2. Перепланування однокімнатної квартири в двокімнатну: базові правила

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

06.03.2018

Хрущовка або стандартна однокімнатна квартира в 40 кв. м можуть стати базою для кардинальних перетворень: в результаті виходить повноцінна двушка з однушки, потрібно лише правильно розставити пріоритети. Якщо хочеться отримати студію з великим потенціалом, варто прислухатися до порад фахівців, що пропонують гідні сценарії навіть для скромного бюджету.

Як з однушки зробити двушку: на що можна розраховувати?

Кардинальним методом, що вимагає неабияких фінансових вкладень в капітальний ремонт, є перепланування: за рахунок зведення, зміщення, знесення стін створюється додаткове приміщення або перегрупуються наявна корисна площа. Безсумнівний плюс - можливість переробки простору на свій смак. Є й істотний мінус - необхідність отримання дозволів в контролюючих органах, дотримання зводу строгих правил.

Щоб з однокімнатної квартири зробити двокімнатну, можна скористатися інструментами зонування:

  • численними ідеями про перегородки - наприклад, розсувні можуть замінити монолітні стіни, а локацію мобільних варіацій легко міняти в залежності від потреб мешканців. Штори - універсальний варіант, незагромождающій простір, їх легко впровадити в будь-який дизайн інтер'єру;
  • меблями - стелажами, шафами-купе, диванами та іншою атрибутикою, що окреслює функціональні майданчики;
  • обробкою стін і підлоги, що створює візуальні кордону в межах єдиного приміщення.

Штори - універсальний варіант, незагромождающій простір, їх легко впровадити в будь-який дизайн інтер'єру;   меблями - стелажами, шафами-купе, диванами та іншою атрибутикою, що окреслює функціональні майданчики;   обробкою стін і підлоги, що створює візуальні кордону в межах єдиного приміщення

Зонування привертає гнучкістю і відносною дешевизною: вміле використання меблювання і ширм дозволяє розбити житло на сегменти без втручання в існуючу інфраструктуру.

При облаштуванні маленької ванної кімнати краще скористатися багатофункціональними найменуваннями, такими як раковина, встановлена ​​в шафу-підставку, душова кабіна з високими бортиками (тобто з чашею в вигляді сидячої ванни), кутові полиці, стелаж, нижню частину якого займає пральна машина, а верхню - зручна система зберігання.

Перепланування однокімнатної квартири в двокімнатну: базові правила

На стадії проекту перепланування однушки в двушку нерідко виливається в креслення, згідно з яким спальня облаштовується замість кухні, а безпосередньо зона приготування їжі виноситься на балкон, в коридор або в житлову кімнату. На практиці переробляти простір в квартирі таким чином не варто: в БТІ такі роботи в 95% випадків не отримують дозволу, а самовільне капремонт може привести до серйозних проблем в майбутньому.

Зустрічається і інший сценарій: за рахунок переміщення стін частина залу перетворюють в спальню, що залишилася площа об'єднують з кухнею, щоб поєднати вітальню і їдальню. При цьому частина прихожей приєднується до кухні. Модель може бути дуже зручною, особливо якщо обладнати зону приготування їжі однорядним гарнітуром, розташованим у тій стіни, де знаходиться вентиляційна шахта.

Модель може бути дуже зручною, особливо якщо обладнати зону приготування їжі однорядним гарнітуром, розташованим у тій стіни, де знаходиться вентиляційна шахта

Якщо легальна перепланування неможлива, варто задуматися про переробку балкона, особливо якщо він тягнеться від залу до кухні. Приміщення стане житловим, якщо зайнятися його утепленням, поставити якісні склопакети і вибрати для обробки натуральну світлу палітру в сучасному стилі. Рулонні штори заховають додаткову спальню або кабінет від чужих очей, наявна двері стане перешкодою від шумового фону, що проникає з вітальні.

Рулонні штори заховають додаткову спальню або кабінет від чужих очей, наявна двері стане перешкодою від шумового фону, що проникає з вітальні

Поділ кімнати за допомогою стін, гіпсокартонних і мобільних перегородок, ширм і штор допоможе перетворити навіть саме тісне приміщення в повноцінне житло для кількох людей. Однак щоб дотримати гармонію, необхідно віддати перевагу матеріалам і фактурами, візуально полегшує і розширює простір.

Однак щоб дотримати гармонію, необхідно віддати перевагу матеріалам і фактурами, візуально полегшує і розширює простір

Як з однушки зробити двушку: на що можна розраховувати?
Як з однушки зробити двушку: на що можна розраховувати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online