Добова оренда квартир на Кірова в Дніпрі - зняти недорого і без посередників

  1. Оренда квартир подобово на Кірова
  2. особливості розташування
  3. пам'ятки
Ася Центр Новобуд Wi-Fi 24/7

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Час поїздки до: 2016 квітня

Добрий день. Домовлялися з Дмитром, дуже ввічливий і уважний менеджер, все детально пояснив. Їздили у відрядження, все сподобалося. Дякуємо.

Олександр Центр LUX Новобуд Wi-Fi 24/7

Час поїздки до: 2016 січень

Зупинялися в даних апартаментах 1 ком., Розташованих в 25 пов. будинку, тип хостела, перегороджений поверх, зручно. Віддаленість від центру, дивлячись що у Вашому розумінні, до ЦУМ, якщо їхати на громадському транспорті, тролейбус, маршрутне таксі 10 хвилин, пішки по гарній погоді 20 хв. ,, 7-8 хв., Пройтися і МОСТ-СІТІ. Чистота: в кімнаті чисто, дрібний пил видно, постільна чисте, рушники так само. Чайник, столові прилади, фен, праска, кондиціонер, прасувальна дошка, дошка для сушіння, підігрів підлоги, все в номері присутній. Поруч продуктові магазини Варус-АТБ, кому необхідно, цілодобово. Мінуси: може так співпало, але пишу що було, номер був прокурений, чітко чувся запах, що доставило якийсь дискомфорт, не курю і не приємно. Ліфт робочий тільки один з трьох, доводилося неодноразово йти пішки, так як його заклинювало і не відкривався на поверсі. За п'ять днів, не разу не прибрали і не винесли сміття, дрібниця але не приємно, прибирання потрібна була, по причині того, сніг і посипані дороги, при вході витираючи ноги об килимок, залишки дрібної щебінки на підошві, мчали по всій кімнаті. Особисто моя думка, не вистачає поличок для взуття, при вході. У загальному і цілому, залишилися задоволені, величезне спасибі Дмитру, що зробив невелику знижку. Хороші і пунктуальні люди, якщо ще будемо проїздом, обов'язково поселимося.

Максим Wі-Fі, центр

Час поїздки: 2012 Грудень

Прикольна чистенька затишна квартирка. Зупинявся один раз. якщо знадобиться ще - зупинюся не роздумуючи

Дмитро Центр LUX Новобуд Wi-Fi 24/7

Час поїздки до: 2014 липень

Квартира на тверду 5! Все дуже чисто і не прокурений, дуже зручна і не протиснута ліжко, що для мене важливо! Правда вид з вікна на трієчку, але це не головне. Цілодобовий сервіс, інтернет з хорошою швидкістю, і можливість замовити натуральну каву.

Ганна Дніпро-арена, Метеор, WI-FI.

Час поїздки до: 2014 листопада

Знімали для себе на три доби, повну відповідність фото, квартира невелика, але дуже затишно і чисто, та й розташування нам було зручно. Дякую господарям.

чи wi-fi, центр, Мириада

Час поїздки до: 2013 лютий

Відмінна квартира! Закохалися в неї з першого погляду на фото) Чисто, затишно; стильний і дуже приємний інтер'єр. Широка зручне ліжко, плазмовий телевізор та інтернет. Розташування дуже вдале - 5 хвилин до центру, поруч кілька супермаркетів. Вид з вікна на проспект. Залишилися дуже задоволені.

Оренда квартир подобово на Кірова

Якщо ви ніколи раніше не були в Дніпропетровську, вам обов'язково потрібно його відвідати. Це місто має величезне значення в економіці, промисловості, культурі та освіті свого регіону і України. Тут розташований річковий порт, найбільші металургійні підприємства, головні офіси багатьох компаній. Крім усього цього, Дніпро - красивий, затишний місто з багатою історією і мальовничою природою.
Чого тільки варта набережна основний водної артерії країни - Дніпра. Вона ділить обласний центр на дві рівні частини. Щоб гарантовано зняти житло на добу в Дніпропетровську за доступною ціною, варто скористатися нашим сайтом. Тут розміщена велика кількість оголошень «здам квартиру» з усіх районів міста. У них пропонується подобова оренда однокімнатних , двокімнатних , трикімнатних апартаментів від господарів.
В залежності від уподобань, туристи беруть в оренду подобово квартири в різних частинах міста. Ті, хто хочуть розміститися в сучасних кварталах, вибирають житлові масиви перемога або Тополя . Гості Дніпропетровська, бажаючі пожити в самому центрі , Недалеко від набережної, намагаються зняти апартаменти на добу біля міст Сіті або ж / д вокзалу . Об'єднати вдале розташування і сучасну нерухомість можна, за багатьма відгуками, в мікрорайоні Кірова.

особливості розташування

Цей житловий масив знаходиться в однойменному районі Дніпра. Він починається від проспекту Пушкіна і простягається на південь міста, уздовж проспекту Олександра Поля. У цьому місці змішалися старовинні будинки в 4-5 поверхів, з сучасними багатоповерховими комплексами. Особливо яскраво виражено це біля бульвару Кучеревського, який веде до одного з місцевих надбань - стадіону «Дніпро-Арена» . Тут знаходяться оригінальні висотні житлові комплекси.
Зняти квартиру на добу в одному з них обійдеться недешево за ціною. Щоб знайти варіант дешевше в цьому районі, варто розглянути пропозиції подобової оренди житла від власника в одному з панельних дев'ятиповерхових будинків, яких тут велика кількість. По проспекту Олександра Поля їздить багато видів транспорту: автобуси, тролейбуси, маршрутні таксі. Це простора вулиця і на ній не буває великих пробок, що дозволяє швидко дістатися в потрібне місце.

пам'ятки

Мікрорайон Кірова має тихі, затишні дворики з численними зеленими насадженнями. Уздовж проспекту проходить алея, по якій ввечері прогулюються місцеві жителі. У сусідньому Бабушкінському районі знаходиться одна з головних визначних пам'яток міста - старовинний Свято-Троїцький кафедральний собор на Троїцькій площі. Недорого зняти на добу квартиру тут не вийти, зате у вас буде можливість пожити в історичному центрі Дніпропетровська, поруч з багатьма пам'ятками.

Переваги подобової оренди житла на Doba.ua

На нашому сайті ви знайдете широкий асортимент пропозицій здачі нерухомості з фото і відгуками з усіх куточків України за прийнятною ціною. Тут ви недорого підберете оптимальний варіант знімання апартаментів, так як ми працюємо без посередників. Для цього ви особисто домовляєтеся з власником квартири за перевіреними контактними даними, розміщеним на сторінках ресурсу.
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online