Черничная паста LiQberry® - формула життя!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Черничная паста LiQberry® - це 100% органічна чорниця, без цукру, води і консервантів Черничная паста LiQberry® - це 100% органічна чорниця, без цукру, води і консервантів. Ягоди для виробництва паст зібрані в екологічно чистих лісах на заході України і пройшли всі необхідні біохімічні перевірки.

Про те, що чорниця дуже корисна, відомо всім. Унікальність цієї ягоди полягає у високому вмісті поліфенолів, антоціанів, великій кількості вітамінів, мінералів, макро- і мікроелементів.

До складу чорниці входять: вуглеводи, калій, кальцій, фосфор і магній, натрій, мідь, залізо, вітамін С, В1, В6, РР, пантотенова кислота, хлорогенова кислота, поліненасичені жирні кислоти такі як ОMEGA-3, -6, -9 .

На жаль, з'їдена свіжа ягода засвоюється в кращому випадку тільки на 40%. Основна частина корисних речовин міститься в кісточці, проходить через організм транзитом і не засвоюється.

Українському вченому к.т.н. Сергію Осипенко вдалося створити унікальну технологію переробки ягід. Вони піддаються мілкодисперсному подрібнення, тому вітаміни, органічні кислоти, мінеральні речовини засвоюються практично на 100%. Під впливом тиску компоненти з кісточки і шкірки чорниці потрапляють в пасту, примножуючи її корисні властивості. Процес відбувається без доступу кисню, що обумовлює тривалий термін зберігання без консервантів. Завдяки своїй консистенції паста обволікає ворсинки кишечника, значно збільшуючи біодоступність цінних речовин. Тому можна стверджувати, що паста LiQberry® корисніше свіжої ягоди.

Чорничну пасту рекомендують вживати: Чорничну пасту рекомендують вживати:

  • Для профілактики і усунення ускладнень діабету 1 і 2 типу.
  • При зниженні гостроти зору ( «пісок» в очах, міопія, катаракта, глаукома).
  • При надмірній вазі (нормалізація обміну речовин).
  • Для зміцнення імунітету у дітей і дорослих.
  • При вікових змінах (покращує пам'ять, розумову діяльність).
  • Для вагітних (профілактика анемії, гіпоксії плода, діабету).
  • При гіпертонії (нормалізує артеріальний тиск).
  • Для підтримування організму в тонусі.

Чорничний ПАСТА СХВАЛЕНА МІНЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ ЯК ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКТ і рекомендується низкою провідних інститутів країни:

  • Інститутом очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П. Філатова НАМН України.
  • Інститутом кардіології ім. академіка М. Д. Стражеска НАМН України.
  • Сумським медичним інститутом НАМН України.
  • Інститутом Експериментальної Патології, онкології і радіобіології ім.Р.Е. Кавецького НАН України та іншими.

"... паста чорниці - унікальний природний антиоксидантний продукт, який не має собі рівних серед харчових продуктів і великого числа фармацевтичних препаратів."

А. П. Левицький, д.б.н., професор, чл.-кор. НААНУ України
(Звіт про дослідження поліфенольних речовин пасти чорниці)

Компанія LiQberry® вже більше 5 років виробляє функціональне харчування. За цей час наш продукт спробували більше 80 тис. Чоловік (70% з них діабетики).

Паста LiQberry® сертифікована «Organicstandard», відповідає ISO 22000, увійшла в «100 кращих товарів України 2015», нагороджена «Золотим символом якості національних товарів та послуг», була по достоїнству оцінена на національних і міжнародних виставках і конференціях (Німеччина, Японія, ОАЕ , Іспанія).

Придбати пасту і отримати безкоштовну консультацію лікаря по продукту можна за адресою: м Київ, Польовий провулок. будинок 6, або за телефонами: (044) 456 18 34, (050) 462 80 45, (067) 889 44 11, а також написавши на email: [email protected] або залишивши заявку на сайті www.liqberry.com .

Про представництва в інших містах України можна дізнатися на сайті.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online