Жителі Чити і Читинського району ризикують не отримати компенсацію за потоплений урожай

  1. Жителі Чити і Читинського району, чиї присадибні ділянки виявилися подтполени через липневого паводку,...

Жителі Чити і Читинського району, чиї присадибні ділянки виявилися подтполени через липневого паводку, можуть не отримати компенсацію за знищений водою урожай, так як ні в одного власника не опинилися оформлені необхідні документи, заявив 14 липня виконуючий обов'язки міністра сільського господарства Забайкальського краю Володимир Лоскутніков на засіданні комісії з надзвичайних ситуацій (КЧС) регіону.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«У них немає погосподарських книг (документ, в якому вказується наявність у громадян землі, житлових будівель, худоби та іншого майна; заповнюється за бажанням власника ділянки - ред.) Взагалі не заведено жодної похозяйственной книги. Я вчора це питання задав Нерчинськ. Там кооператив дачний, він весь зареєстрований, все є. Тут немає, 1 180 затоплених ділянок, і жоден з них не занесений в погосподарську книгу », - сказав Лоскутніков.

Сіті-менеджер Чити Олег Кузнєцов заявив, що адміністрація думає над тим, як виправити ситуацію.

На це голова КЧС Олександр Кулаков заявив, що на роздуми часу немає: «Ти уявляєш, що буде, якщо ми в чотирьох [підтоплених] районах виплатимо, а в Читі не виплатили? Тоді виходь, Олег Васильович, на площу, і говори: я вам платити не буду, тому що не змогли зробити те-то і те-то. Рішення, будь ласка. Не те буде соціальний вибух ».

Олексій Малашенко 2018-07-14 21:58 14 липня 2018На це голова КЧС Олександр Кулаков заявив, що на роздуми часу немає: «Ти уявляєш, що буде, якщо ми в чотирьох [підтоплених] районах виплатимо, а в Читі не виплатили?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online