Депутати знизять ціни на б / у автомобілі!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На четвер, 18 лютого, в порядку денному засідань Верховної Ради України включено розгляд кількох законопроектів, що стосуються ринку старих автомобілів

На четвер, 18 лютого, в порядку денному засідань Верховної Ради України включено розгляд кількох законопроектів, що стосуються ринку старих автомобілів.

Перший з них, під номерами 3046 і 3046-Д, звучить як «Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку ринку вживаних товарів».

Згідно з проектом, в законодавстві виписується більш зрозуміле тлумачення поняття вживаних товарів (щодо транспортних засобів) і виключення поняття однорідності товарів в Податковому кодексі. Ці поправки дозволять автосалонам і автодилерам легально торгувати б / у автомобілями, сплачуючи податки до державного бюджету (сьогодні вони торгують за спеціальними схемами в обхід норм Податкового кодексу).

Депутати хочуть зробити trade-in цивілізованим

Другий законопроект, під номером 3251 - гучний «Проект Закону про внесення змін до підрозділу 5 розділу ХХ« Перехідні положення »Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку ринку вживаних транспортних засобів». Він передбачає зниження акцизів на ввезення в Україну старих автомобілів до рівня нових до кінця 2017 року.

Акциз на старі іномарки зменшиться в 20 разів!
Зниження акцизів на б / у авто не зробить іномарки доступними - автоімпортери

Правда, даний проект був виписаний під початок 2016 бюджетного року, який вже почався. Крім того, проти його введення виступили не тільки автоімпортери нових автомобілів, але і уряд. Так, Міністерство фінансів України вважає, що даний проект веде до втрат державного бюджету в розмірі близько 1 млрд. Гривень на рік. Крім того, Міжнародний валютний фонд дав рекомендації Україні підвищити акцизи на автомобілі, а не знижувати їх. Зате близько ста народних депутатів вважають, що прийняття даного законопроекту зробить автомобілі доступнішими для українських споживачів.

Готуйтеся до подорожчання автомобілів: МВФ рекомендує збільшити акцизи

Обидва законопроекти будуть розглядатися в першому читанні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online