Скільки коштує ремонт в чорновий квартирі - опитування «Чіта.Ру»

  1. Більшість квартир в новобудовах продаються в чорновій обробці - за фактом за суму понад мільйон рублів...
  2. Індивідуальний підприємець Катерина Гончарова:
  3. Компанія Domus:

Більшість квартир в новобудовах продаються в чорновій обробці - за фактом за суму понад мільйон рублів ви отримуєте сіру бетонну коробку. Щоб заселитися, необхідно зробити хоча б мінімальний ремонт: вирівняти стіни і стеля, укласти кахельну плитку в туалеті і ванній, пофарбувати стелю, поклеїти шпалери, встановити міжкімнатні двері. Чимало компаній пропонує подібні послуги на Дошці оголошень Читинського міського порталу . Ми попросили їх розрахувати, у скільки обійдеться найдешевший ремонт в «однушки» площею 28,7 квадратних метра.

Ремонт, будівництво, оздоблювальні роботи. Як побудувати і облаштувати будинок.

Індивідуальний підприємець Катерина Гончарова:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо говорити умовно, то найпростіший ремонт обійдеться в 2,5 тисячі рублів за квадратний метр. Якщо квартира дизайнерська, то ціна зросте приблизно до 5 тисяч рублів за квадратний метр. Під дизайнерськими роботами мається на увазі безліч послуг. Це перепланіровочних рішення, зонування приміщення, 3D-візуалізація з розгортками стін і перспективами кімнат. Враховуються види стель і підлоги, плани стелі з розводкою на розетки, вимикачі, світловий дизайн, а також плани статі - можливі малюнки з плитки або ламінату. Ми можемо розробити дизайн текстилю. Декоратори можуть зробити панно, світильники ручної роботи. У дизайн-проект входять ще й арт-об'єкти, розрахунок витрачених на нього і на весь ремонт матеріалів.

Щоб прорахувати вартість матеріалів, потрібно розмовляти з самим замовником. Один вибере в якості підлогового покриття лінолеум, інший - ламінат, який дорожче мало не в два рази. Приблизно така ж різниця в ціні між акрилової і чавунною ванною. Розрізняються за вартістю шпалери, світильники, керамічна плитка - всі види матеріалів. Якщо говорити приблизно, то на все про все піде не менше 100 тисяч рублів. Назвати більш точну суму, можна тільки вислухавши клієнта і оглянувши квартиру. Дізнатися подробиці про пропоновані індивідуальним підприємцем послуги - за телефоном, вказаним в оголошенні на Дошці Читинського міського порталу.

Компанія Domus:

Вартість ремонту в представленій квартирі складе 115 тисяч рублів. У неї увійдуть кілька видів робіт. Електромонтажні - установка додаткових розеток, проведення проводу для кабельного телебачення. Сантехнічні - розводка гребінки від стояка, установка ванни, раковини, унітазу, змішувачів, пральної машини.

Також за ці гроші співробітники компанії підберуть і закуплять матеріали, піднімуть всі їх на потрібний поверх, винесуть сміття після закінчення робіт. Вони вирівняють стіни і стелю штукатуркою і шпаклівкою без дотримання будівельного рівня, затрут шви, завдадуть ґрунтовку на шпаклёванние поверхні. У санвузлі - покладуть кахельну плитку. В інших кімнатах - пофарбують стелі і плінтуси водоемульсійною фарбою, постелять лінолеум, наклеять шпалери, змонтують підлоговий плінтус. А крім того, встановлять дві міжкімнатні двері.

Орієнтовна вартість матеріалів на однокімнатну квартиру площею 28,7 квадратних метра буде рівна 70 380 рублів. Вона може змінюватися в залежності від побажань власника квартири. Наприклад, якщо замовник захоче встановити натяжні стелі, то ремонт стане дорожче як мінімум на 22 тисячі рублів. Точні ціни можна подивитися в таблиці, а ознайомитися з можливостями компанії Domus - в оголошенні на Дошці «Чіта.Ру».

будматеріал

вартість
Штукатурка 4,5 тис. Руб.
Шпаклівка 2,8 тис. Руб.
Грунтовка 500 руб
Стельовий плінтус 500 руб
Клей для плінтуса 180 руб
Водоемульсійна фарба 600 руб
Вентиляційні решітки, 2 шт. 200 руб
Витратні матеріали (валик, кюветка, кисті, скотч, хрестики) 1 тис. Руб.
Клей плитковий 3,2 тис. Руб.
Кахель на 16,7 м2 5,8 тис. Руб.
Затирка 300 руб
Ванна металева 6,5 тис. Руб.
Раковина-тюльпан 1,9 тис. Руб.
Унітаз 3,6 тис. Руб.
Змішувачі для ванни і раковини 3 тис. Руб.
Матеріали для електрика (проводу, клеми, розетки, вимикачі) 4 тис. Руб.
Матеріали для сантехніки 4 тис. Руб.
Міжкімнатні двері «Алекдорс» 7,4 тис. Руб.
Ручки для дверей 1,4 тис. Руб.
Плінтус підлоговий 2 тис. Руб.
Світильники 3,5 тис. Руб.
Шпалери паперові 3 тис. Руб.
Клеї для шпалер 300 руб
Лінолеум 10 тис. Руб.
Стик-поріг 200 руб

«Чіта.Ру» дарує безкоштовну підсвічування оголошення в Дошці. Код купона - 2821E2C. Пропозиція дійсна до 1 січня.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online