Новий світлофор став причиною величезних пробок на Одеській трасі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Нещодавно «Автоцентр» писав, що на новому асфальті траси Київ-Одеса з'явилися дірки . Буквально тиждень тому більшість ям залатали. Чи добре, що на свіжому полотні і в мороз - питання риторичне.

Ті, хто періодично їздить по трасі Київ-Одеса не з чуток знає про затори, першопричиною яких є недобудовані ділянки і, зокрема, мости Ті, хто періодично їздить по трасі Київ-Одеса не з чуток знає про затори, першопричиною яких є недобудовані ділянки і, зокрема, мости. Особливо гостро проблема пробок на одеській трасі виникає в п'ятницю і на вихідних.

Ще один животрепетне питання - відсутність нормальних розворотів і розв'язок. Так, наприклад, щоб розвернутися, жителям сіл Чабани, Гатне, Крюківщина та Віта-Поштова вранці доводиться подовгу стоять в «чергах». Про кількість ДТП на розворотах говорити і зовсім не доводиться, так само як і про «зебрах» посеред траси.

І ось в грудні у жителів розташованих поблизу Києва села з'явилася надія на поліпшення ситуації І ось в грудні у жителів розташованих поблизу Києва села з'явилася надія на поліпшення ситуації. На кордоні з Києвом, біля села Чабани, почали облаштовувати наскрізний проїзд. Правда, більшість розраховували на повноцінну розв'язку (на кшталт шляхопроводу в Глевасі, провідного до Василькова), про появу якої, до речі, йшлося не один рік. Замість цього - «прорізаний» відбійник і ... світлофор.

Днями новий світлофор в Чабанах включили, і на одеській трасі стало зовсім «весело» Днями новий світлофор в Чабанах включили, і на одеській трасі стало зовсім «весело». Так, наприклад, вчора (о 21.00!) Від КП до світлофора утворився затор, подолання якого у водіїв зайняло як мінімум 20-25 хвилин. Хоча, в цей час траса найчастіше вільна. Аварія? В той момент поблизу не було жодного ДТП, а відразу після новоутвореного перехрестя дорога була абсолютно порожньою. Що цікаво, в сторону Києва також була тягучка до світлофора. В чому причина?

Читайте також:

По-перше, світлофор на трасі це в принципі українське ноу-хау, як і пішохідні перехід через шість смуг. Але сьогодні вранці кореспондент «Автоцентру» мимоволі з'ясував причину настільки серйозних заторів «на рівному місці». Виявилося, що для тих, хто їде по головній дорозі зелене світло горить майже 30 секунд, а ось червоний - більше хвилини. У чому логіка?

Після появи світлофор на одеській трасі водії почали повертати з крайньої лівої смуги, що також уповільнює потік

За гарячої лінії наш журналіст повідомив про «парадоксальності» роботи світлофора. Хочеться вірити - алгоритм його роботи змінять вже сьогодні. Якщо немає - в цей п'ятничний вечір виїзд з Києва в бік Одеси, можливо, перетвориться в одну гігантську парковку автомобілів. А що буде в переддень Нового року - навіть представляти не хочеться ...

Читайте також:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Аварія?
В чому причина?
У чому логіка?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online