Які шанси виходу Red Dead Redemption 2 на PC?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ось що історія ігор Rockstar говорить про ймовірності появи Red Dead Redemption 2 на ПК.

Ось що історія ігор Rockstar говорить про ймовірності появи Red Dead Redemption 2 на ПК

Rockstar змушує нас чекати, коли справа доходить до новин про Red Dead Redemption 2 на ПК. Це здається знайомим, після довгого, річного очікування GTA 5. Здається вкрай малоймовірним, що видавець навіть торкнеться дати випуску ПК до того, як гра надійде на консолі 26 жовтня.

З урахуванням сказаного, нижче ми зібрали кілька новин про гру, які представляють інтерес, плюс ми досліджуємо історію портирования ігор Rockstar на ПК, щоб дізнатися, чи можемо ми зробити обґрунтоване припущення про те, коли Red Dead Redemption 2 вийде на персональних комп'ютерах (якщо це коли-небудь станеться).

Red Dead Redemption 2 PC на короткий час засвітилася в LinkedIn

Red Dead Redemption 2 PC на короткий час засвітилася в LinkedIn

У профілі LinkedIn анонімного співробітника Rockstar була вказана Red Dead Redemption 2 для ПК (PCgamer через VG247), перш ніж аккаунт був змінений. Знову ж таки, це може бути просто помилка.

У минулому році Генеральний директор Take-Two Штраус Зелнік сказав про можливість виходу Red Dead Redemption 2 на ПК наступне: "Будь-які оновлення про будь-якому з наших проектів будуть надходити від наших лейблів."

Ось перший трейлер геймплея Red Dead Redemption 2

Ознайомтеся з нововведеннями і чудовою обстановкою в цьому Шестихвилинний захоплюючому трейлері.

Деякі ігри Rockstar були перенести на ПК:

- GTA 4 потрібно близько семи місяців, щоб з'явитися на ПК.

- У LA Noire пішло близько шести місяців, щоб прибути на ПК.

- Max Payne 3 був випущений всього через два тижні після консольних версій в 2012 році, але справедливо сказати, що ця серія історично вважалася «комп'ютерної».

- GTA 5 прибула через 17 місяців після версій PS3 / Xbox 360 і через п'ять місяців після більш порівнянних версій Xbox One і PS4. Спочатку гра повинна була стартувати приблизно на три місяці раніше.

Якби ми зробили обгрунтоване припущення про те, коли Red Dead Redemption 2 відправиться на ПК, то історія підказує нам, що це, ймовірно, займе близько п'яти-семи місяців.

Рішення про збіжність Red Dead Redemption 2 на ПК, ймовірно, вже прийнято. Коли журналісти видання PCgamer говорили з Rockstar North про випуск ПК-версії GTA 5 в 2015 році, то розробники сказали, що планують її з першого дня. "Ми завжди збиралися випустити GTA 5 на ПК."

Чому оригінальна Red Dead Redemption ніколи не вийшла на комп'ютері?

Перша Red Dead Redemption так і не вийшла на PC після першого релізу в 2010 році, і Rockstar смутно відповіла, чому так вийшло ще в 2011 році. "Все, що ми можемо сказати, це те, що всякий раз, коли для нас життєздатне (технічно, в плані розвитку і бізнесу) випустити гру для ПК (або будь-який інший конкретної платформи), ми будемо і зазвичай так робимо, а на жаль, це просто не працює в 100% випадків. " Це було давно, хоча, в той час компанія перенесла LA Noire, GTA і Max Payne 3 на ПК.

Ви повинні повернутися на 10 років назад, щоб знайти ще одну велику консольную гру Rockstar, яка пропустила ПК (Midnight Club: Los Angeles).

GTA 5 була продана в величезному кількостях на ПК, так що малоймовірно, що RDR 2 пропустить цю платформу

Всього було продано більше 90 мільйонів копій GTA 5, що є неймовірним подвигом. В Steam було продано 12 604 123 копій відповідно до останніх даних про кількість гравців на платформі Valve (18 липня 2018). Однак це не відноситься до копій, проданих у фізичній формі або через сторонніх реселерів, де гра викуповується через Rockstar Social Club, тому фактична кількість гравців, ймовірно, буде трохи вище. Все це значно підвищує шанси виходу Red Dead Redemption 2 на ПК.

Існує повністю законний спосіб грати в оригінальну Red Dead Redemption на ПК

Ви можете транслювати Red Dead Redemption 2010 року на свій ПК через службу Sony PlayStation Now (в Росії цей сервіс офіційно поки не доступний). Звичайно, це не замінить гру в вашій бібліотеці Steam, але це хороший варіант, якщо ви ніколи не грали в RDR. Це, ймовірно, друга найкраща гра Rockstar після GTA 5, і вона все ще тримається досить добре.

Чому оригінальна Red Dead Redemption ніколи не вийшла на комп'ютері?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online