ТОП-5: мобільні додатки для шопінгу в Києві

  1. Shopyy
  2. Wizee Шопінг
  3. YoCard
  4. Зроблено в Україні
  5. USAinUA

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Shopyy   Посилання для скачування:   Android   iOs   Я досить вибагливий покупець, тому щоб знайти ті ж джинси, можу об'їздити три-чотири ТЦ

Shopyy

Посилання для скачування:
Android
iOs

Я досить вибагливий покупець, тому щоб знайти ті ж джинси, можу об'їздити три-чотири ТЦ. За допомогою програми Shopyy з'ясувалося, що в магазині Levi's за check-in можна отримати 5% знижку. Там же знайшла адреси магазинів цього бренду в Києві і вирішила вперше відправитися в той самий «OCEAN PLAZA», де мешкає жива акула та інша екзотика.

По прибуттю запускаю Shopyy і на схемі розташування бутиків намагаюся відшукати потрібний мені магазин. Є!

Прямую туди і тут же цікавлюся у співробітників магазину про знижки за позначку в Swarm, оскільки в додатку вказана лише дата початку акційної пропозиції. До моєї великої радості продавець підтвердив - знижка діє до сих пір.

Після «OCEAN PLAZA» з мобільним в руках я вирушила в ТЦ «РайON» - перевірити, чи діє 50% знижка на прикраси від Самоцвєтів. Благо, карта з магазинами запустилася, і я без зусиль знайшла потрібну мені точку продажів. Але радіти довелося недовго - тут мені відповіли, що саме цієї знижки на товари немає. Виходить - додаток не дає гарантії про актуальність акцій. День шопінгу завершився покупкою нового шарфа.

Що стосується Shopyy, то незважаючи на відсутність описів деяких магазинів в представлених ТЦ і неактуальність інформації про терміни дії знижок, враження про програму все ж позитивні.

З плюсів - представленість бόльшей частини торгових центрів Києва - і не тільки найпрестижніших. Такі невеликі, але хороші, як «Plazma» і «Макрос», присутні. Також майже всюди є докладна карта розташування бутиків. Зручно, що магазини розподілені за категоріями: взуття, одяг, подарунки і сувеніри і т. П., А інформація про бонуси за check-in допомагає скоротити витрати.

Wizee Шопінг

Посилання для скачування:
Android
iOs
Windows Phone

Хорошою альтернативою Shopyy могло б стати додаток Wizee Шопінг. Величезною перевагою цієї програми можна вважати карту павільйонів представлених ТЦ із зазначенням не тільки місць розташування магазинів, але і банкоматів, ліфтів, ескалаторів і, важливо, - вбиралень. На відміну від Shopyy, для пошуку необхідного ТРЦ в Вайзе можна скористатися Google Maps. Хоча, по правді сказати, навряд чи вам знадобиться карта, щоб знайти Глобус, Дрім Таун або Більшовик. Всього в додатку представлено вісім найбільших шопінг-молів.

З Wizee Шопінг я дізналася, що в магазинах Guess зараз діє знижка - 50%. Після роботи відправилася в SkyMall - перевірити. Виявилося, дійсно, на деякі позиції бренду акція поширюється.

Тремтячими від інтригуючого і вдалого початку руками спробувала знайти в Вайзе всю інформацію про бонусних пропозиціях. Почала з Комода, але тут додаток повисло. Виявляється, замість того щоб вивести на екран повідомлення «поточних розпродажів, не знайдено», телефон починає довго «думати». Перший час ти наполегливо чекаєш, а потім виявляється - даремно.

Переглянувши всі актуальні пропозиції, стало зрозуміло - інформація про знижки оновлюється вкрай рідко. Також в додатку немає заявлених в описі фотографій з речами з нових колекцій брендів. Шкода, адже це могло вивести програму в лідери серед конкурентів. Загалом, недоробки є, хоча варто відзначити, - додаток досить легке у використанні і все-таки виконує свої функції, економлячи час і кошти.

YoCard

Посилання для скачування:
Android
iOs

Додаток - прорив у вітчизняних програмах лояльності. У ногу з часом в ТРЦ Skymall запустили програму, що дозволяє використовувати смартфон як дисконтну картку.

В описі сказано, що функціонує додаток досить просто - необхідно лише додати дисконтну карту в yoCard, і показати її електронну версію на касі. На ділі я зіткнулася з тим, що третина продавців взагалі не мають поняття про цю програму. У магазині Kira Plastinina, наприклад, немає спеціальних фотосканерів, що дозволяють зчитувати штрих-коди з екрану смартфона, а в L`etude і GUESS мене зустріли високо піднятими бровами і проханням повторити питання. Ще не запустилася карта ТРЦ, що остаточно зіпсувало враження від інноваційної для українського ринку програми.

Ще не запустилася карта ТРЦ, що остаточно зіпсувало враження від інноваційної для українського ринку програми

Порадувало хіба що функціонування системи накопичення бонусів. За «Шерінг» інформації про акцію в Facebook отримала два бали, потрібно ще випробувати процедуру накопичення бонусів з чеками. За кожну покупку клієнта обіцяють надавати бонуси з розрахунку 100 грн - 1 бонус. За них згодом можна отримати спеціальні подарунки від Skymall. Свої бали можна також виміняти на подарунки: парасольку, чашку або дитячу іграшку з логотипом ТРЦ, або ж отримати знижку на касі в магазинах, що беруть участь в програмі лояльності.
Враження від опису yoCard і від її використання, на жаль, дуже полярні. Поки є багато недоробок, але з плюсів - наявність карти проїзду до шопінг-центру. Також додаток легко у використанні і є безкоштовні купони на знижки та сертифікати. Радує і наявність оновлюваної інформації про акції, але роботи ще, як то кажуть, непочатий край.

Радує і наявність оновлюваної інформації про акції, але роботи ще, як то кажуть, непочатий край

Зроблено в Україні

Посилання для скачування:
Android

На хвилі патріотизму і в спробі підтримати вітчизняного виробника, я намагаюся переходити на товари made in Ukraine. У тематичних групах в Facebook прочитала про програму Зроблено в Україні.
Якщо чесно, то взялася тестувати програму з песимістичним настроєм, очікуючи побачити «напівсирої» продукт. Так і виявилося! Програма - все лише каталог українських виробників, і більше нічого цікавого. Перша сторінка - категорії товарів, друга - список підприємств, і третя - опис компаній з посиланнями на офіційний сайти, і то - не завжди.

Недоробки видно і в переліку компаній. У розділі "білизна, трикотаж" розробники, наприклад, взагалі не парилися, тричі поспіль вставивши слово "білизна" - нехай користувачі самі здогадуються, які бренди там ховаються.

Так що користь від застосування отримають тільки ті, кому ліньки власноруч шукати українських виробників. Таким програма made in Ukraine стане в нагоді, і навіть виявиться зручною - всі товари в ній відсортовані за категоріями. Більш вимогливим користувачам додаток здасться занадто простою.

USAinUA

Посилання для скачування:
Android
iOs

І, нарешті, якщо хочете купувати товари онлайн без традиційної української націнки, для вас є USAinUA - перше вітчизняне додаток для покупок в США. Це дуже зручний сервіс, де зібрані списки найпопулярніших американських інтернет-магазинів, таких як eBay, Target, Amazon і інших.
Ідея додатки просто чудова: тут тобі і онлайн-консультант, і таблиця розмірів, а ще співробітники USAinUA розраховують вартість доставки - достатньо надіслати їм посилання на товар, який сподобався.

Подивившись відгуки клієнтів на сторінці Вконтакте і фото з доставленими товарами, відразу захотіла й собі доглянути що-небудь таке. Відразу скажу - незручно, що немає класифікації товарів. Замість цього - список з посиланнями на іноземні ресурси. Інтернет у мене на смартфоні не дуже - щоб прогрузити сайт, потрібно почекати пару хвилин. Закрила - вирішила залишити на потім. А ось відмовитися від перегляду нових акцій і спецпропозицій не змогла. Відкрила сторінку, а тут знову все списком. При цьому про знижки написано лише те, що в представлених магазинах они бувають часто. Активне посилання для переходу теж є не скрізь, а сторінка, що інформує про розпродажі і акції, поки повністю не прогрузити, - стрибає по екрану.

Резюмуючи, варто визнати - сервіс корисний, але не найзручніший.

Підводячи підсумок, можу сказати, що всі представлені додатки мають чимало плюсів і, безумовно, допоможуть і заощадити, і знайти те, що вас цікавить. Інша справа - у кожного з них є недоліки, які ще належить усунути. Нічого - все ми неідеальні.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online