У Києві затримали співробітника суду та екс-прокурора, які "крали будинками"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

СБУ спільно з прокуратурою блокували в Києві протиправний механізм відчуження комунального і державного майна за підробленими судовими рішеннями. СБУ спільно з прокуратурою блокували в Києві протиправний механізм відчуження комунального і державного майна за підробленими судовими рішеннями

Підозрюваних затримали в п'ятницю, 13 квітня / фото facebook.com/LlutsenkoYuri

У Києві затримали чинного керівника апарату суду та колишнього прокурора, які за підробленими судовими рішеннями незаконно заволоділи комунальним і державним майном.

Читайте також У Київській області ліквідували групу "колекторів", які "вибивали" вигадані борги

Про це повідомили генеральний прокурор Юрій Луценко на сторінці в Facebook і прес-служба СБУ.

"Київська прокуратура спільно з СБУ викрили та затримали чинного керівника апарату суду та екс-прокурора, які через підроблені судові рішення незаконно заволоділи комунальним і державним майном. У перекладі з офіційного - крали будинками. В минулому році вкрали житловий будинок на вул. Гоголівській, а в цьому році замахнулися на комплекс будівель Академії педагогічних наук на вул. Хмельницького ", - йдеться в повідомленні.

Луценко зазначив, що підозрюваних затримали в п'ятницю, 13 квітня.

В СБУ повідомили, що спільно з прокуратурою блокували в Києві протиправний механізм відчуження комунального і державного майна за підроблені судові рішення.

"Правоохоронці встановили, що начальник апарату одного зі столичних райсудів під керівництвом колишнього співробітника регіональної прокуратури організували схему незаконного відчуження нерухомості . Зловмисники оформляли підроблені рішення районного суду і переоформляли права власності на державні і комунальні об'єкти. Оперативники спецслужби задокументували факт відчуження ділками більше п'яти тисяч м2 комунальної власності в центральній частині Києва ", - повідомили в СБУ.

"Під час обшуків за місцями проживання та роботи організатора і фігурантів справи співробітники СБУ вилучили майже п'ятдесят тисяч доларів США та документацію, що свідчить про проведення протиправної оборудки", - додали в Службі безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online