Охріменко:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У різних підходів до підвищення пенсій   дітям війни   і   інвалідам   , Про який заявляв віце-прем'єр Розенко, прості причини

У різних підходів до підвищення пенсій "дітям війни" і інвалідам , Про який заявляв віце-прем'єр Розенко, прості причини. Про це в коментарі "2000" розповів директор Українського аналітичного центру Олександр Охрименко.

"Інвалідів у нас набагато менше, ніж" дітей війни ". Їх дуже багато, і на них просто немає грошей. У той же час підвищення виплат інвалідам реально і може бути використано в рекламі досягнень уряду. Причини тут лежать на поверхні".

Коріння сьогоднішньої ситуації лежать у часах виділення окремої категорії "дітей війни".

"Кількість" дітей війни "буде зменшуватися в силу природної високою спаду населення. Однак в найближчій перспективі їх частка все одно буде значною, адже для потрапляння в їх число досить народитися в певний час. Пільги, такі як безкоштовний проїзд і знижки з оплати комунальних послуг , будуть зберігатися. Однак "живих" грошей цим людям не дадуть. Тут з міністром можна погодитися: в повному обсязі фінансування не проводилося навіть в ті роки, коли робилися популістські дії ".

Підвищення ж пенсій у зв'язку із зростанням прожиткового мінімуму, анонсоване віце-прем'єром, також не матиме ефекту.

"Пенсії завжди прив'язувалися до прожиткового мінімуму. Він мізерно малий, і прожити на нього не можна. Незначне підвищення ситуацію не змінить. Корінна проблема - прожитковий мінімум ніколи не вважали чесно, реально. А цього було б цілком достатньо. Порахуйте чесно прожитковий мінімум - тоді і надувайте щоки, покажіть клас роботи.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online