Гороскоп на травень 2014 роки Водолій

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Май 2014 року навчить Водоліїв бути сценаристами і режисерами власної долі і проявляти більшу самостійність при вирішенні життєво важливих питань. У травні, під впливом напруженого аспекту Сатурна до знаку Зодіаку Водолій, Водолії зуміють проявити впертість і силу волі там, де це буде потрібно, і не стануть звертати увагу на пересуди оточуючих. Травень - не найкращий місяць для побудови далекосяжних планів на майбутнє, так як події в житті Водоліїв можуть почати розвиватися найнесподіванішим і непередбачуваним чином. У травні ви будете налаштовані рішуче, якщо не сказати агресивно. Це, з одного боку, допоможе вам поставити на місце суперників, але, з іншого боку, підвищить конфліктність в повсякденному спілкуванні і може стати причиною появи проблем в особистому житті. Травень може принести Водоліям складності фінансового плану, але не тому, що доходи зменшаться, а тому, що нові починання Водоліїв потребуватимуть великих капіталовкладень.
Перша декада травня 2014 ознаменується для Водоліїв новими кар'єрними та творчими перспективами. Але, на жаль, Водолії зуміють скористатися далеко не всіма можливостями, що з'явилися, так як будуть зайняті врегулюванням своїх накопичених особистих проблем. Гармонійний аспект Марса до знаку Зодіаку Водолій говорить про те, що у Водоліїв вистачить сил і енергії довести до логічного завершення раніше розпочаті справи, але ось нові починання можуть виявитися далеко не такими успішними і перспективними, як хотілося б. Погано те, що на початку травня надмірна зайнятість Водоліїв роботою і кар'єрою майже повністю виведе з-під контролю особисте життя, що не найкращим чином позначиться на відносинах з коханою людиною. Постарайтеся так розподілити свій час, щоб його вистачало і на роботу, і на сім'ю, і на романтику, зрозумійте, що ніякі кар'єрні успіхи та професійні досягнення не компенсують відсутність домашнього затишку, любові та душевного спілкування з близькими людьми!
Друга декада травня 2014 року, завдяки гармонійному аспекту Венери до знаку Зодіаку Водолій, принесе Водоліям душевне заспокоєння і умиротворення. У цей період травня в житті Водоліїв не відбудеться ніяких глобальних подій, зате в особистих відносинах запанують любов і взаєморозуміння. Цей період травня - найкращий час, щоб усунути будь-які конфлікти в стосунках з родичами і з коханою людиною, забути про образи і прийти до консенсусу з усіх спірних питань. В середині травня Водоліям не завадить приділити час своїм зовнішнім виглядом і попрацювати над вдосконаленням іміджу, так як зовнішня привабливість не тільки посприяє успіху Водоліїв у протилежної статі, але і допоможе справити приємне враження на ділових партнерів і роботодавців. У цей період травень вам слід стежити за харчуванням і намагатися не переїдати, так як є ризик набрати зайві кілограми, від яких згодом складно буде позбутися!
Третя декада травня 2014 може принести Водоліям значні і несподівані зміни у багатьох сферах життя. Гармонійний аспект Урана до знаку Зодіаку Водолій внесе в життя Водоліїв свіжість і новизну і не дасть нудьгувати, але Водолії повинні постаратися знаходити час на те, щоб аналізувати те, що відбувається, а для цього Водоліям можуть знадобитися години усамітнення і зосередження. І хоча знайти час і місце для цього вам може виявитися нелегко, користі від таких роздумів на самоті буде чимало! Кінець травня виявиться для Водоліїв плідним у всіх відносинах. Водолії, натхненні новими перспективами, не тільки зможуть підготувати хорошу базу для майбутніх починань, але і заручаться підтримкою можновладців людей, що теж виявиться незайвим. В любові в кінці травня ви будете схильні проявляти легковажність, тому ваше нове любовне захоплення навряд чи виявиться тривалим, зате гострі відчуття і приємні спогади вам гарантовані!

Дізнайтеся більше про свій знак зодіаку Водолій. Поряд з гороскопом на місяць травень 2014 роки для знака Водолія на нашому сайті для знака Водолій представлені наступні розділи:
Гороскоп на сьогодні Водолій
Гороскоп на завтра Водолій
Гороскоп на тиждень Водолій
Гороскоп на липень 2019 Водолій
Гороскоп на 2018 рік Водолій
Водолій знак Зодіаку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online