Влада Дніпра дозволили розклеювати оголошення в ліфтах житлових будинків

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

20 січня 2013, 13:16 Переглядів: 20 січня 2013, 13:16 Переглядів:   Жителі скаржаться, що ліфти і так не в дуже хорошому стані

Жителі скаржаться, що ліфти і так не в дуже хорошому стані. Фото: flashpress.kz.

Влада Дніпра дозволили рекламодавцям розклеювати оголошення прямо ... в ліфтах житлових будинків. Про це повідомили "Сегодня" в управлінні ЖКГ міськради. Пілотний проект, за словами чиновників, буде діяти всього один рік. Таким нехитрим чином, влада вирішила зібрати кошти, щоб зробити капремонт в 42 гуртожитках міста (для малозабезпечених), які знаходяться на балансі КП "Жилсервіс-5".

"Згідно з проектом, ТОВ" Союздрук + "є розповсюджувачем реклами за ціною 6 грн на місяць за одне рекламне місце. Рекламний носій являє собою наклейку, яка розміщується на одній зі стінок ліфта. гроші за розміщену рекламу надходять на окремий рахунок, керований КП "Жилсервіс-5". 10% від платежів надійдуть на рахунки КП "Жилсервіс-5" в якості оплати за адміністративні послуги. 90% суми надійдуть на ремонт гуртожитків, що знаходяться у введенні КП "Жилсервіс-5". КЖЕПи повинні забезпечити безперешкодний доступ зазначеним підприємствам в ті будинки, де є ліфти. Ціна використання одного рекламного місця може бути підвищена рішенням виконкому міськради ", - повідомили в прес-службі міськради.

Тим часом дніпропетровці від таких нововведень м'яко кажучи не в захваті. "У нас перед під'їздом стоїть чотири дошки для оголошень! Але незважаючи на це деякі недобросовісні розклеювачі примудряються потрапити в під'їзд і розклеїти свої папірці на стінах! Мешканці їх отдирают, а потім на стінах залишаються білі плями, які складно відмити! Страшно навіть подумати, в якому стані буде ліфт, якщо в ньому почнуть клеїти рекламу ", - говорить голова ЖБК-214 Антоніна Гречка.

На рахунок КП "Жісервіс-5" усього за місяць роботи пілотного проекту вже "капнули" 4 тис. Грн. "За ці гроші ми купили спецзасоби для роботи сантехніків. Якщо будуть також активно давати рекламу, то ми незабаром зможемо відремонтувати гуртожитки, які не бачили ремонту ще з часів СРСР", - розповіли в КП. Однак багатьох городян бентежить, що більшість ліфтів теж давно не бачили ремонту і перебувають в дуже скромному стані, але при цьому на них ще хочуть заробити гроші. "Добре, що чиновники вирішили відремонтувати гуртожитки, чому вони не думають про те, що багато ліфти вже небезпечно експлуатувати", - обурюється городянин Сергій Волков .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Влада Дніпра дозволили розклеювати оголошення в ліфтах житлових будинків". інші Новини Дніпра дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Бондарчук Ольга

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online