Житловий будинок на вул. Російська-59

  1. АТ «Ремстройцентр» продовжує будівництво нового будівельного проекту «Житловий будинок в районі вул....
  2. інфраструктура
  3. Оздоблення
  4. Загальний вигляд:
  5. Як купити квартиру?

АТ «Ремстройцентр» продовжує будівництво нового будівельного проекту «Житловий будинок в районі вул. Російська, 59 ».

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Комплекс являє собою 25-ти поверховий монолітний будинок з вбудованими нежитловими приміщеннями з вентильованим фасадом з 2-х поверхової підземною парковкою на 91 м / місце Комплекс являє собою 25-ти поверховий монолітний будинок з вбудованими нежитловими приміщеннями з вентильованим фасадом з 2-х поверхової підземною парковкою на 91 м / місце. В обробці фасаду застосовані сучасні надійні японські фасадні панелі. Всі балкони і лоджії засклені.

Будинок розташований в одному з кращих районів міста-Друга річка. Звідси прямим маршрутом можна дістатися в будь-який район міста. Тут однаково близько і до центру, і в передмістя. Друга річка - один з небагатьох районів, створених для пішоходів. Багато тротуарів, пішохідних доріг не перетинаються з автомобільними.

Безліч зелених насаджень. Для прогулянок є сквери і парки. З вікон квартир, розташованих на високих поверхах буде відкриватися вид на Амурський затоку і на мальовничий лісовий масив.

З проектною декларацією можна ознайомитися в Приморської газеті №38 (1209) від 10.04.2015 р Будівництво ведеться відповідно до Федерального закону №214 ФЗ від 30.12.2004 р «Про участь у пайовому будівництві багатоквартирних будинків і інших об'єктів нерухомості».

Договори реєструються в Росреестра, і страхується відповідальність забудовника за неналежне виконання зобов'язань по передачі житлового приміщення відповідно до Федерального закону № 214 ФЗ в страховому будинку «ТСК» (пр-кт Червоного Прапора, 91 тел (423) 2459900)

АТ «Ремстройцентр» виконує весь спектр ремонтно-будівельних робіт. В ході будівництва у нас можна замовити обробку квартири під ключ, окремі будівельні роботи за прийнятними цінами.

Термін здачі: 4 квартал 2017 року. Продаж квартир проводиться за договорами пайової участі в будівництві. Величина першого внеску 50% від вартості квартири, гнучкий графік внесення наступних платежів ми плануємо разом з вами.


квартири

Квартири з вільним плануванням, c можливістю з'єднання декількох квартир. Це дозволить втілити в життя будь-які дизайнерські рішення.

- Однокімнатні - від 28 до 40 кв.м.

- Двокімнатні - від 45 до 48 кв.м.

- Нежитлові приміщення - 489 кв.м.


інфраструктура

У будинку передбачено жіночий клуб, навчальні класи короткочасного перебування дітей, театральна студія, художня студія. На території будуть розташовані спортивні, дитячі майданчики, місця для відпочинку з озелененням території. Так само в крокової доступності знаходяться супермаркети, кінотеатр, спортивний комплекс, лікувальні установи, школа, дитячий сад, зупинка громадського транспорту. Все це забезпечує комфортні умови для проживання всієї родини.


Оздоблення

В обробці фасаду застосовані сучасні надійні матеріали-вентильований навісний фасад з алюмінієвих касет. Всі балкони і лоджії засклені. Центральне опалення та сучасні радіатори, технологічне інженерне обладнання будинку.
Внутрішнє оздоблення місць загального користування та ліфтових холів виконана з використанням сучасних, високоякісних матеріалів. У будинку будуть встановлені два ліфта (1 вантажний, 1 пасажирський) виробництво Ю. Корея. Будинок оснащений протипожежними системами.


Загальний вигляд:

Іпотеку можна оформити в наступних банках:

  • ТОВ «Владивостоцький» філія № 2754 ВТБ 24 (ЗАТ), г. Владивосток, вул. Светланская / 3 тел: (423) 2453949 (вн. + 88-137)
  • Філія Банку ГПБ (АТ) «Газпромбанк» в м Владивостоці, офіс: вул. Уборевича. д. 5а, тел: 265-82-77 вн 115, сот. 89247301123 Тюлєнєва Тетяна
  • Приморський РФ ВАТ «Россельхозбанк» г. Владивосток, Океанський проспект, д. 26, будова 1 тел (423) 2605353 (доб.185).
  • ПАТ «Сбербанк» г. Владивосток, вул. Фонтанна, 18 тел: 89520829539 Зав'ялова Наталя
  • АТ "Корпорація розвитку житлового будівництва" г. Владивосток, вул. Станюковича, 3 тел (423) 2607210
  • ПАТ «Далекосхідний банк» м.Владивосток, м.Владивосток, Інформаційний центр: 8 800 333-00-1

Владивосток, Інформаційний центр: 8 800 333-00-1

Як купити квартиру?

Для вашої зручності, протягом всього процесу покупки, аж до заселення в свою нову квартиру, вас буде супроводжувати наш менеджер з продажу.

Ваші попередні дії:

Крок 1: Зайдіть на сайт і знайдіть потрібну квартиру або об'єкт. Зателефонуйте за телефоном 8 (423) 226-94-40 і задайте всі хвилюючі питання.

Крок 2: Приїжджайте в наш офіс на вул. Светланская 150 і оформите заявку на бронювання. Ця процедура безкоштовна і дозволить вам "заморозити" ціну на обрану квартиру на 10 днів. За цей час ви зможете визначитися зі зручною для вас формою оплати.

Варіантів 2:

  • 100% оплата - ви оплачуєте повну вартість квартири відразу;
  • іпотека - іпотечна програма від одного з наших банків-партнерів, про які докладно написано в розділі "Наші об'єкти". Суть іпотеки - надання грошового кредиту на покупку житла під заставу житла, що купується. Ви будете виплачувати кредит, живучи у власній квартирі, а не витрачати ті ж гроші на знімну квартиру.

Крок 3: Як тільки ви приймете рішення про покупку і повідомте про це менеджеру, він почне готувати документи для укладення договору з вами про пайову участь в будівництві.

Крок 4: Готовий договір буде відправлений на ваш e-mail для узгодження. Якщо умови договору вас влаштують, визначається час і дата його реєстрації в Росреестра. Для цього вам треба підготувати такі документи:

  • паспорт;
  • квитанція про оплату державного мита (зараз це 175 рублів);
  • якщо ви перебуваєте в шлюбі, необхідна згода чоловіка, завірене нотаріусом.

Крок 5: Поки йде будівництво, продаж квартир за договором пайової участі регулюється ФЗ № 214 від 30.12.2004р.

  • 50% вартості у вигляді першого внеску;
  • другий і наступний внески обговорюються індивідуально з кожним клієнтом.

Крок 6: Менеджер нагадає вам про день і час укладення договору на покупку житла або участь в пайовому будівництві. У призначений час в нашому офісі на вул. Светланской д. 150 вас чекатиме співробітник МФЦ для реєстрації договору, згідно ФЗ № 214.

Крок 7: Реєстрація в Росреестра здійснюється протягом 10 робочих днів, по закінчення яких слід якомога швидше отримати свій екземпляр договору в МФЦ на вул. Борисенко, д. 102. Це ДУЖЕ ВАЖЛИВО, так як обумовлена ​​сума першого платежу за квартиру повинна бути перерахована протягом трьох робочих днів від дати реєстрації договору.

Запізнилися нараховується пеня за прострочення платежу. От і все. Вам залишилося тільки стежити за темпами будівництва на нашому сайті і готуватися до новосілля.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online