NEWSru.com :: Кампанію Собчак профінансують представники "високотехнологічного бізнесу"

Телеведуча Ксенія Собчак, яка заявила про намір брати участь у виборах президента, заявила, що її виборчу кампанію профінансують представники "високотехнологічного бізнесу"
"Мова йде про високотехнологічне бізнесі зокрема, тому ми перебуваємо в процесі збору цих коштів", - сказала Собчак

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

телеведуча Ксенія Собчак , Яка заявила про намір брати участь у виборах президента, заявила, що її виборчу кампанію профінансують представники "високотехнологічного бізнесу". При цьому кошти від них вона має намір залучати через краудфандінговую платформу.

"Не можу сказати, що ті гроші, які зібрані сьогодні на кампанію, їх досить на ведення великої кампанії, це не так. Допомагають бізнесмени, які не пов'язані з державою і якимись олігархічними структурами. Це люди, які займаються середнім, великим бізнесом , що не заснованому на приватизованих підприємствах. Йдеться про високотехнологічному бізнесі зокрема, тому ми перебуваємо в процесі збору цих коштів ", - сказала Собчак на зустрічі з жителями Єкатеринбурга (цитата по ТАСС).

При цьому вона не назвала приблизні розміри бюджету своєї виборчої кампанії. "Все буде залежати від того, скільки буде зібрано через краудфандінг, через бізнесменів. Від зібраних коштів буде залежати активність передвиборних штабів в регіонах Росії, так як це найдорожча частина кампанії", - пояснила Собчак, додавши, що вона сподівається "покрити своїй передвиборчій кампанією все російські міста-мільйонники ".

Собчак запропонувала провести новий референдум в Криму

Під час зустрічі з журналістами і своїми прихильниками в Єкатеринбурзі Собчак заявила, що в Криму, який увійшов до складу Росії навесні 2014 по підсумками плебісциту, повинен пройти новий незалежний референдум.

"Росія порушила міжнародні зобов'язання, це основна точка відліку. У Криму живуть російські люди, їх там багато. <... readability =" 107.5025307303 "> Ми не можемо поставитися до них як до суб'єктів геополітики. Погана та політика, яка не для людей ", - пояснила вона (цитата по "Інтерфаксу" ).

"Я бачу вихід з кризової і несправедливою ситуацію через новий референдум, який має на увазі різні точки зору", - додала вона. Собчак також заявила, що не буде вести агітацію в Криму.

Днями в Кремлі назвали "неправильним по суті і по формі" заяву Собчак про українському Крим , Зроблене нею під час першої прес-конференції з приводу свого висунення в президенти. При цьому в президентській адміністрації не змогли сказати, чи зареєструють провідну в якості кандидата після таких слів.

"Це неправильне заяву по суті і по формі", - заявив 25 жовтня прес-секретар президента Дмитро Пєсков. За його словами, з точки зору міжнародного права де-юре і де-факто Крим є невід'ємною частиною Росії. "Обговорення територіальної і суверенної приналежність Криму не підлягає обговоренню ніяк і ні з ким", - відрізав глава кремлівської прес-служби.

Раніше заяву Собчак по Криму викликало шквал критики з боку російських чиновників. При цьому юристи навіть заговорили про можливе залучення веде до кримінальної відповідальності в тому випадку, якщо в її словах виявлять ознаки екстремізму. Керівник правозахисної групи "Агора" Павло Чиков нагадав, що в Росії вже понад 20 осіб стали фігурантами кримінальних справ за подібні висловлювання.

Собчак не буде критикувати Путіна під час виборчої кампанії

Собчак під час виборчої кампанії не має наміру критикувати особисто президента РФ Володимира Путіна. Як пояснив головний політичний експерт її штабу Станіслав Бєлковський, це власне рішення телеведучої.

"Вона не буде критикувати його особисто. Вона буде озвучувати тези, виступить з програмою, яка є антипутінської за своєю суттю", - пояснив він (цитата по РБК ). Наявність такої програми - це і є факт критики, пояснив Бєлковський.

&quot;Вплутуючись в полеміку на тему" що зробив Путін ", ми відволікаємося від головного - а що, власне, пропонуємо ми самі? Ми повинні пояснити народу, що проблема не в Путіні, а в нас самих, в наших мізках і стереотипах. Наше рабство створив не Путін, а ми самі собі ", - продовжив він.

За словами Бєлковського, відмова від жорсткої критики президента є найправильнішим рішенням в кампанії опозиційного кандидата. "По-перше, це депутінізірует наш мозок, по-друге, свідчить про високий моральний рівень кандидата. Якби близька мені людина став моїм суперником на виборах, я б теж не став його" мочити ", - резюмував Бєлковський.

напередодні опозиціонер Олексій Навальний вперше детально прокоментував заяву Собчак, яка оголосила про свої президентські амбіції і намір брати участь у виборах глави держави в березні 2018 року.

"У мене є головний і єдиний коментар щодо її висунення. Ксенія Собчак, будучи громадянкою Росії старше 35 років і не перебуває в місцях позбавлення волі, може висувати свою кандидатуру на виборах", - заявив політик.

Навальний також розповів про те, що, перебуваючи під арештом, він ознайомився з листом Собчак, в якому вона заявила про намір брати участь у виборах. "Моє прізвище в листі згадується чотири рази, а прізвище Путіна - один раз. Це досить цікаво. Дякую, що вона про мене пам'ятає. Але я не зможу відплатити тим же самим. Є кандидати Зюганов, Явлінський і інші. Якщо треба буде говорити про них, то я буду говорити ", - додав опозиціонер.

При цьому Навальний підкреслив, що на майбутніх виборах його цікавить "один кандидат, якого звуть Путін Володимир Володимирович". "Він - мій противник. Він є найбільшим корупціонером в країні. Він є тією людиною, яка краде майбутнє у Росії. Я йду на ці вибори, щоб боротися з ним", - резюмував глава Фонду боротьби з корупцією.

</ ...>Quot;Вплутуючись в полеміку на тему" що зробив Путін ", ми відволікаємося від головного - а що, власне, пропонуємо ми самі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online