Можуть і встигнути? У будівельників нової Магнітогорській школи залишилося п'ять днів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Це, звичайно, в ідеалі. А на ділі ж, як виявилося, у будівельників ще досить багато роботи, яку потрібно завершити вже до суботи, 1 вересня.
Це, звичайно, в ідеалі

Всі останні місяці чиновники, котрі відвідували будівництво, навмисно не називали конкретних термінів. Журналістам не раз коментували, що школу збудують у 2018 році - без конкретних дат . А ось чи підуть в неї юні магнітогорци вже у вересні - залишалося загадкою. Тим часом, губернатор Челябінської області Борис Дубровський, який приїжджав до Магнітогорська на День металурга, відразу заявив, що чекає запрошення на відкриття .

- Я чекаю запрошення на відкриття школи 1 вересня, - звернувся він тоді до голови міста Сергію Берднікову. - Стесняюсь попросити, але іншого не треба.

Тоді градоначальник пообіцяв прохання Дубровського виконати.
Тоді градоначальник пообіцяв прохання Дубровського виконати

Робота в будівлі школи і біля неї кипить в буквальному сенсі і вдень, і вночі. Правда, якщо з північної сторони, де знаходиться басейн, здається, що майже все готово, то з південної - роботи вистачає. Тут ще повністю не встановлена ​​огорожа, робочі завозять скелю і щебінь, щоб укласти на них свіжий асфальт. Уздовж вже з'явився забору - фрагменти бетонних плит, арматура, будівельне сміття.
Робота в будівлі школи і біля неї кипить в буквальному сенсі і вдень, і вночі

Монтаж фасаду теж ще не закінчений. З південного боку робочі завершують обробку металлокассетамі. Робота йде і над стінами, які дивляться у внутрішній дворик школи.
Монтаж фасаду теж ще не закінчений

Тим часом, йде монтаж ігрових елементів на дитячих майданчиках. Вже встановлені гірки і гойдалки ще загорнуті в плівку. Учням нової школи точно не буде сумно на перервах. Із західного боку з'явилася баскетбольний майданчик, а також ще кілька спортивних об'єктів.

Східна і західна вхідні групи в школу майже готові. Бентежать тільки будівельні ліси. Робочі ретельно розподіляють свіжий грунт по території - буде досить багато ділянок з газоном.

За нашою інформацією, всередині школи ремонт майже завершено. Шкільні меблі й устаткування почали завозити ще в першій половині серпня.
За нашою інформацією, всередині школи ремонт майже завершено

Не виключено, що вже на 1 вересня школа буде готова до відкриття. Втім, вже у вересні, швидше за все, частина робіт з благоустрою буде продовжена. Все-таки на те, щоб привести в порядок територію біля школи і за її огорожею, знадобиться більше п'яти днів. Хоча, у будівельників є ще час, щоб усіх нас здивувати.
Не виключено, що вже на 1 вересня школа буде готова до відкриття

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online