Джигурда прилюдно приголубив свою дружину

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

на вечірці у Олени Леніна відзначилася, мабуть, найяскравіша і екстравагантна парочка шоу-бізнесу - Микита Джигурда і Марина Анісіна.

А починалося все цілком респектабельно. Епатажна сімейна пара актора і фігуристки взяла участь в модному дефіле Олени Леніна і продемонструвала на подіумі вбрання з чорно-білої колекції Sergio Bellini & ELena Lenina. А потім, в самий розпал вечірки, Микита і Марина пішли в рознос. Екстравагантні улюблені усамітнилася на диванчику в найдальшому куточку ресторану, подалі від цікавих очей. Джигурда в строкатій циганської сорочці, Анісіна з вогненно рудою шевелюрою - пара яскрава, пристрасна, і люблять вони один одного так само яскраво, нарозхрист. Особливо коли до приходу весни залишалося всього лише півтори години! І тут почалося найцікавіше. У розпаленілому актора заграла кров і, поки інші зірки тусувалися біля сцени, слухаючи спів Олександра Барикіна, Микита почав пестити свою кохану.

- Моя улюблена! - вигукнув гучний рудоволосий мачо і в пориві пристрасті почав цілувати ноги своєї дружини і пестити руками груди Марини. При цьому Джигурду, схоже, зовсім не бентежили сторонні погляди.

Крім Пари Анісіна-Джигурда на цій вечірці по подіуму ходили Аліка Смєхова, Евеліна Бледанс, Ірина Забіяка, Прохор Шаляпін, Дар'я Донцова, Роман Архипов, Барі Алібасов зі своїми "нанайцами" і Марина Хлєбнікова. У показі брав участь і Сергій Глушко. Правда, Тарзан прийшов без своєї дружини Наташі Корольової і розсікав по подіуму з оголеним торсом. Серед гостей також були помічені Лоліта Мілявська, Ангеліна Вовк, Леонід Закошанський, Настя Макаревич, П'єр Нарцис із дружиною та донькою та інші.

Тільки в нашому Instagram ви дізнаєтеся всі секрети Винника!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online