Квартири в ЖК Британський квартал.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

28 Листопад 2014 tutus переглядів:

Що являє «Британський квартал» - це невеликий квартал, що складається з декількох малоповерхових будинків і закритою всередині територією Що являє «Британський квартал» - це невеликий квартал, що складається з декількох малоповерхових будинків і закритою всередині територією. Територія даного кварталу буде прикрашена красивим ландшафтним дизайном і невеликою ігровим майданчиком.

Які відмінності квартир ЖК «Британський квартал» від квартир в інших новобудовах міста?

Від сучасних київських новобудов будинку «Британського кварталу» відрізняються, перш за все, своїм зовнішнім виглядом (присутністю англійського стилю), а також малоповерховими будівлями і відсутністю балконів. Будуються ці будівлі дуже швидко, так як замість цегли використовується модернізований збірний залізобетон. Будинки облицьовані клінкерною плиткою та сучасною системою утеплення фасаду - пінополістирол . Купити квартиру в ЖК Британський квартал тут http://britanskiy.com.ua/kvartiry/2-komnatnye-kvartiry/ .

Більшість квартир в даному кварталі »мають площу від 28 до 58 кв.м., з відсутністю будь-яких перегородок. Це зручно для новоселів, так як не доведеться вирішувати питання з розширенням і переплануванням. Тобто вільна квартира з вікнами, і маленьким французьким балкончиком. Ви можете довільно на свій смак експериментувати з плануванням, стилем і інтер'єром.
Більшість квартир в даному кварталі »мають площу від 28 до 58 кв
Також до відмінних рис будівель «Британський квартал» можна віднести:

Наявність автономного теплопостачання (встановлені індивідуальні котли);
Висота квартир всього 2,9 м .;
Наявність міської каналізації;
Установка сучасних ліфтів Dopler;

Якщо новосел на початковому етапі будівництва хоче встановити планування на свій розсуд, то вона включається в вартість квартири. У компанії забудовника кажуть, що в таких будинках є і квартири бізнес-класу з мансардними поверхами. Відмінною особливістю таких будинків є застосування забудовниками якісних і екологічно безпечних матеріалів (якісний залізобетон, натуральна черепиця і т.д.), а також їх енергоефективність.

Які відмінності квартир ЖК «Британський квартал» від квартир в інших новобудовах міста?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online