Іпотека в Райффайзенбанк

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

іпотека в Райффайзенбанку має ряд переваг, які стають вирішальними при виборі кредитора.

  • Вигідні ставки в рублях. Мінімальна - 10,9%. Якщо ви вже є клієнтом цієї кредитно-фінансової організації, то для вас будуть доступні спеціальні умови: знижені ставки і мінімальний пакет документів, необхідний для отримання позики.
  • Наявність спеціальних пропозицій і акцій. Споживачі можуть отримати житло за позикові кошти за привабливими цінами завдяки тому, що банк співпрацює з кращими агентствами нерухомості та забудовниками.
  • Швидке прийняття рішення. Після подачі заявки - 2-5 днів.
  • Для оформлення договору поручителі і гарантії третіх осіб не потрібні.
  • Часто клієнти не можуть оформити вподобане ним житло через недостатність доходу. У Райффайзенбанку ця проблема вирішена з метою створення зручності для споживачів. Тут при розгляді заявки враховують не тільки дохід заявника, а й заробітну плату чоловіка / дружини. Це також можливо при незареєстрованому офіційно шлюбі.
  • У банку не наполягають на комбінованому страхуванні, що робить іпотечні кредити дорожче. Звичайно ж, житло застрахувати потрібно, відповідно до закону. А ось від особистого страхування життя і здоров'я заявника можна відмовитися.
  • Є можливість виплатити заборгованість раніше терміну без будь-яких комісій і переплат. Вона надається з першого ж дня дії договору.
  • Своїм позикою на квартиру можна управляти, не виходячи з дому, через сервіс інтернет-банкінгу. У будь-який час дня і ночі можна проконтролювати свою заборгованість перед кредитором.

Кредитно-фінансова організація пропонує різні програми з терміном кредитування до 25 років.

У клієнтів є вибір серед 1000 акредитованих банком об'єктів нерухомості, це дає можливість підшукати квартиру своєї мрії, а не селитися в першій-ліпшій доступною.

Для держателів зарплатних карток надаються додаткові бонуси, які дозволяють купити власні квадратні метри ще дешевше.

Можна придбати нерухомість під заставу наявної.

У кредитно-фінансової організації ряд програм, завдяки яким можна вибрати новий будинок або квартиру без будь-яких обмежень.

Розглянемо їх докладніше.

Програми: широкий вибір для будь-якого клієнта

- На вторинному ринку. 11,5% річних при терміні від 1 року до 25 років. Максимальний розмір позики - 26 млн рублів. Для оформлення договору необхідно внести від 15% від вартості придбаного за позикові кошти житла.

- Під заставу наявного у власності житла. Ставки, сума і терміни збігаються з продуктом, представленим вище. Ви зможете купити квартиру в будь-якому будинку, при цьому не має значення, акредитований об'єкт нерухомості в банку чи ні.

- З державною підтримкою. Від 11% річних на період до 1-25 років, максимальний розмір житлової позики - 8 млн рублів (для Москви, Санкт-Петербурга і їх областей), 3 млн (для інших регіонів РФ). Для укладення договору потрібно внести власні кошти - від 20%. Можливість вигідно купити квадратні метри в новобудові.

- З використанням материнського капіталу. Зручний кредитний продукт для сімей з дітьми. Субсидія може бути використана в якості початкового внеску. Від 11% річних на період до 25 років, максимальна сума - 26 млн руб.

- Квартира в новобудові . Програма для покупки житла на первинному ринку в одному з 1000 акредитованих об'єктів. Від 11% річних (сума - до 26 млн, термін - до 25 років). Позика надається на 90% від суми вартості нерухомості.

- Котедж на вторинному ринку. Пропозиція для тих, хто хоче жити в своєму будинку і насолоджуватися свіжим повітрям, який годі й шукати в великій пильній і загазованому місті. Від 12,75% на період 1-25 років, розмір позики - 26 млн. Для оформлення необхідно сплатити від 40% вартості житла.

- Нецільовий позику під заставу наявної нерухомості. Від 17,25% (до 9 млн на 1-15 років). Гроші можна витратити на ремонт або покупки.

Інші продукти банку:

Автокредит в Райффайзенбанку

Споживчі кредити Райффайзенбанку

Кредитна Карта від Райффайзенбанк а

Клієнти також можуть скористатися такою пропозицією, як рефінансування іпотеки в Райффайзенбанку.

Якщо у вас є житлову позику в рублях в іншій організації, його можна перекредітовать за ставкою 10,9%.

Крім того, в банку можна переоформити свій валютний кредит на житло (перевести валюту в російські рублі).

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online