Завантажити бланк ЕНВД-2: зразок заповнення заяви в 2017 році

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ЕНВД-2 Гусарова Юлія Інтернет-бухгалтерія «Моя справа» - безкоштовно скачати заяву за формою ЕНВД-2: бланк і приклад заповнення в 2017 році. ЕНВД-2 Гусарова Юлія Інтернет-бухгалтерія «Моя справа» - безкоштовно скачати заяву за формою ЕНВД-2: бланк і приклад заповнення в 2017 році

бланк ЕНВД-2 (Код по КНД 1112012) - це форма заяви про взяття на облік індивідуального підприємця в якості платника Єдиного податку на поставлений дохід .

Форма ЕНВД-2 затверджений наказом ФНС Росії №ММВ-7-6 / 941 від 11 грудня 2012 року .

Знайти актуальну форму заяви про взяття ІП на ЕНВД і інші необхідні бланки без праці можна в сервісі "Моє діло" . Для цього достатньо внести відповідний запит (наприклад, вписати «ЕНВД-2») в пошуковий рядок розділу «Бланки».

Терміни подачі заяви за формою ЕНВД-2

Якщо діяльність ІП підпадає під ЕНВД і підприємець вирішив перейти на цей спецрежим, то протягом 5 робочих днів з дати початку здійснення «поставлений» діяльності в податкову інспекцію слід подати заяву за формою ЕНВД-2.

За загальним правилом подавати заяву потрібно до податкової інспекції:

  • за місцем проживання індивідуального підприємця - якщо на сплату ЕНВД планується перейти в зв'язку з веденням діяльності з розносної, развозной торгівлі, надання автотранспортних послуг з перевезення пасажирів і вантажів, розміщення реклами з використанням зовнішніх і внутрішніх поверхонь транспортних засобів;
  • за місцем ведення діяльності - якщо на сплату ЕНВД планується перейти в зв'язку з веденням інших видів діяльності, які оподатковуються в рамках спецрежиму у вигляді ЕНВД.

Даний порядок застосовується з урахуванням деяких особливостей. Зокрема, щодо постановки на облік за місцем ведення діяльності:

  • якщо ІП веде діяльність на території декількох муніципальних утворень (міських округів, муніципальних районів), то він повинен встати на облік в кожному з них;
  • якщо ІП веде діяльність на декількох територіях в межах одного муніципального освіти (міського округу, муніципального району, міста федерального значення), в тому числі якщо кожна з цих територій підвідомча декільком податковим інспекціям, то подати заяву про взяття на облік потрібно до податкової інспекції за місцем ведення діяльності, зазначеним першим в заяві про постановку на облік. Тобто в цьому випадку вставати на облік в кожній з податкових інспекцій муніципального освіти (міського округу, міста федерального значення) платникам ЕНВД не потрібно;
  • якщо ІП веде діяльність на території декількох муніципальних утворень (міських округів, муніципальних районів), які підвідомчі однієї податкової інспекції, то ставати на облік потрібно один раз в цій податкової інспекції.

Завантажити форму ЕНВД-2 і будь-які актуальні бланки в рамках постановки на облік і роботи на ЕНВД Ви завжди можете в системі "Моє діло".

Професійний сервіс «Моя справа містить всі діючі форми, нормативні та законодавчі акти.

До Ваших послуг цілодобова експертна підтримка з питань оподаткування та формування звітності на ЕНВД і інших податкових режимах!

Підвищіть ефективність своєї роботи! Прямо зараз зареєструйтеся в сервісі "Моє діло" , Щоб вести облік швидко і повному обсязі!

Дізнатися докладніше про:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online